Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

Ambulancekleding reinigen

In een noodsituatie is het doorgaans geen enkel probleem om ambulancepersoneel snel te herkennen. Dat is voornamelijk te danken aan het uiterlijk van de ambulancekleding die het personeel draagt. Zo is zelfs in de meest hectische situaties direct duidelijk wie de hulpverleners zijn, zodat men deze alle ruimte kan geven om hun werk te doen. Ambulancekleding moet voldoen aan Europees vastgestelde normen. Deze vereisen bijvoorbeeld dat er bepaalde hoeveelheden fluorescerende stof en reflecterend materiaal op de kleding aanwezig moet zijn. Daarnaast zijn natuurlijk de pasvorm en het draagcomfort van de ambulancekleding belangrijk. Hulpverleners moeten nu eenmaal in alle vrijheid en veiligheid hun werk kunnen doen.
 

STAPPENPLAN AMBULANCEKLEDING REINIGEN
Door de verschillende kwaliteitskenmerken waaraan ambulancekleding moet voldoen is het reinigen hiervan een gespecialiseerd proces. De kleding moet hierbij grondig gereinigd worden, maar wanneer men in aanraking is geweest met bloed is desinfectie ook een belangrijk aspect. Topcleaning heeft dan ook een zorgvuldige werkwijze ontwikkeld voor het reinigen van ambulancekleding. Deze bestaat uit de volgende stappen:
•  Ophalen: De ambulancekleding wordt bij je op de werkplek opgehaald op een afgesproken tijdstip.
•  Reinigen: Vakkundige reiniging waarbij signalerende en reflecterende details gespaard blijven.
•  Drogen: Bij Topcleaning wordt in een speciale droogkamer op lage temperaturen gedroogd.
•  Desinfecteren: Elke mogelijke besmetting wordt tijdens dit proces
uitvoerig gedesinfecteerd.
•  Afleveren: De ambulancekleding wordt na enkele werkdagen weer volgens afspraak afgeleverd.

Zoals je ziet biedt deze werkwijze verschillende voordelen. Allereerst nemen we je alle logistieke zorg uit handen. Daarnaast bespaar je flink op de kosten. In de praktijk blijkt namelijk dat professionele reiniging de levensduur van je ambulancekleding met wel 50% kan verlengen.

Wil je ambulancekleding laten reinigen of heb je vragen?  Je kunt altijd contact met ons opnemen, we vertellen je graag meer over onze service.

Wil je meer weten?

Dan horen we graag van je! Stuur ons gerust je vraag of verzoek, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Neem direct contact op
Specialist in bedrijfskleding
  • landelijke dekking
  • persoonlijke identificatiecode
  • zorgvuldige behandeling
  • snelle service
222