Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

Bedrijfskleding reinigen

In het oog voor detail herken je de echte professionaliteit van een bedrijf. Dat geldt voor de producten of diensten die je levert, maar ook voor de manier waarop je je naar de buitenwereld presenteert. Bedrijfskleding is daarbij een waardevol middel, die er natuurlijk op iedereen moment stralend schoon en keurig fris uit hoort te zien. Topcleaning helpt je daarbij met een complete service om je bedrijfskleding te reinigen.
 

LOGISTIEK OP LANDELIJK NIVEAU
Vooral bij landelijk opererende bedrijven is het een uitdaging om je bedrijfskleding voor elke vestiging regelmatig te laten reinigen. Topcleaning bedient je met een landelijke dekking, zodat je continu verzekerd bent van schone bedrijfskleding. Daarbij is het transport van A tot Z geregeld en kun je uiteraard rekenen op professionele reiniging van je bedrijfskleding. Ook is het mogelijk om reparaties uit te voeren wanneer dit nodig is.

 

OVERZICHTELIJK PROCES
Laat je je bedrijfskleding reinigen, dan wil je zeker weten dat dit belangrijke onderdeel van je bedrijfsimago in vertrouwde handen is. Een verantwoordelijkheid die Topcleaning zeer serieus neemt en dan ook vertaald heeft naar een uiterst zorgvuldig proces. Hierbij krijgt elk artikel een eigen unieke barcode. Na het inscannen wordt het kledingstuk geregistreerd en is deze tijdens het complete reinigingstraject te volgen.

De voordelen die Topcleaning biedt op het gebied van bedrijfskleding reinigen zijn er voor ieder bedrijf. Van het MKB tot landelijke ketens met meerdere vestigingen en voor eenmalige opdrachten of juist voor een frequente service.

MOGELIJKHEDEN
Wil je de mogelijkheden voor je bedrijfskleding eens bespreken? Neem
contact op en we vertellen je graag meer.

Bedrijfsfilm
Wil je meer weten?

Dan horen we graag van je! Stuur ons gerust je vraag of verzoek, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Neem direct contact op
Specialist in bedrijfskleding
  • landelijke dekking
  • persoonlijke identificatiecode
  • zorgvuldige behandeling
  • snelle service
314