Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

Topcleaning Beoordelingen
9,9 (van 0 - 10)
Gebaseerd op 124 beoordelingen
Meest recente beoordeling: 01-05-2018
Scoreverdeling
Service
 
 
10.0
Kwaliteit
 
 
9.8
Beoordeel zelf!
Resultaat 1 - 10 van 124
  •  
    Jolijn Verzandvoort
    uit Rotterdam
    Gemiddelde score: 10.0
    Jolijn Verzandvoort schreef op 01 mei 2018:
    “”
    Top service! Vriendelijk en snel geholpen, en super dat ze je jurk komen ophalen en brengen, zelfs helemaal in Rotterdam! Daarnaast is de prijs ook zeer acceptabel, ben overall erg tevreden!
  •  
    patricia van Gent
    uit Vlaardingen
    Gemiddelde score: 10.0
    patricia van Gent schreef op 01 mei 2018:
    “weer helemaal gelukkig”
    mijn jurk was erg vuil geworden en hing toch al bijna een jaar in de kast voor hij gereinigd kon worden .
    toch is hij weer helemaal schoon en mijn schoenen zijn ook weer helemaal schoon geworden.
    echt top gewoon ook een super service en zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
  •  
    Lianne
    uit Driebruggen
    Gemiddelde score: 9.0
    Lianne schreef op 27 februari 2018:
    “Ideale service”
    Ik ben zeer enthousiast over de service van Topcleaning. De communicatie verliep erg prettig en mijn jurk werd opgehaald en weer thuis gebracht, wat heel fijn was aangezien ik en mijn man beiden geen rijbewijs hebben! De jurk was aan de onderkant flink zwart geworden door al het stof en in het kant zat stro en andere rommel vast. Gelukkig is hij nu weer wit en bijna helemaal schoon geworden. Ik ben tevreden!
  •  
    G. vd Weert
    uit Arnhem
    Gemiddelde score: 10.0
    G. vd Weert schreef op 27 februari 2018:
    “Prettige communicatie en goede service”
    Ik kwam via google bij Topcleaning, vond het erg spannend mijn trouwjurk hierheen te sturen. Eenmaal op de site vond ik ook dat het trouwpak van mijn man professioneel gereinigd kon worden dus die meteen meegestuurd. Er werd gebeld om een afspraak te maken over het tijdstip van ophalen, daarna werd er gebeld over het resultaat (een klein vlekje aan de binnenkant van de sleep was te hardnekkig en kregen ze er niet uit), en vervolgens werd er gebeld over een bezorgafspraak. Heel keurig en alle afspraken netjes nagekomen. Vriendelijke mensen aan de telefoon en de chauffeur was ook vriendelijk. Heel prettige ervaring voor ons!
  •  
    M.Meijsen
    uit Schiedam
    Gemiddelde score: 10.0
    M.Meijsen schreef op 13 februari 2018:
    “Trouwjurk”
    Mijn jurk wil ik laten reinigen door een goed en betrouwbaar bedrijf. Topcleaning kwam zeer goed uit de reviews. Een enorm voordeel vond ik dat mijn jurk gehaald en gebracht zou worden want daar had ik zelf inmiddels hoogzwanger zelf geen zin in. Topcleaning communiceerde telefonisch heel netjes, de chauffeur erg vriendelijk en netjes en mijn jurk ziet er perfect uit. Kortom zeer tevreden!
  •  
    EP
    uit Zevenaar
    Gemiddelde score: 10.0
    EP schreef op 10 januari 2018:
    “Fantastische service”
    Mijn trouwjurk oogt na reiniging weer als nieuw. Snelle en prettige service.
  •  
    Dominique
    uit Horst
    Gemiddelde score: 10.0
    Dominique schreef op 21 december 2017:
    “Prachtige trouwjurk”
    Ik had een prachtige trouwjurk. Helaas was er tijdens het feest rode wijn op gekomen. Gelukkig is deze eruit! Mijn jurk is weer als nieuw! En staat nu prachtig in mijn slaapkamer! Ook de rest van de feestkleding van familie is weer super mooi! Ben er erg blij mee.
  •  
    Liza van der Meer
    uit Roelofarendsveen
    Gemiddelde score: 10.0
    Liza van der Meer schreef op 12 december 2017:
    “Mooi schoon!”
    De bruidsjurk en het trouwkostuum laten reinigen en beide weer mooi schoon retour gekregen. De jurk was echt zwart van onder en nu weer mooi wit, super blij mee, dankjulliewel!
  •  
    Anouk Duijnisveld
    uit Den Haag
    Gemiddelde score: 9.5
    Anouk Duijnisveld schreef op 12 december 2017:
    “TOP Cleaning TOP service”
    Aangezien onze bruiloft op de boerderij van mijn schoonouders heeft plaats gevonden, was mijn gebroken witte jurk goed zwart aan de onderzijde. Meerdere malen hier communicatie over geweest en geadviseerd wat te doen. Zij waren niet tevreden en hebben mij korting gegeven (en zelfs de schoenen gratis gereinigd) terwijl de jurk in mijn optiek heel goed schoon is geworden! Zeer tevreden en blij met deze keuze
  •  
    Anita Pas
    uit Hoek van Holland
    Gemiddelde score: 10.0
    Anita Pas schreef op 05 december 2017:
    “Erg vuile trouwjurk”
    Trouwjurk was erg vuil en is prachtig schoon geworden. Service was ook perfect.
    Erg tevreden ik kan het iedere bruid aanraden
213