Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

Topcleaning Beoordelingen
9,9 (van 0 - 10)
Gebaseerd op 117 beoordelingen
Meest recente beoordeling: 12-12-2017
Scoreverdeling
Service
 
 
10.0
Kwaliteit
 
 
9.8
Beoordeel zelf!
Resultaat 1 - 10 van 117
  •  
    Liza van der Meer
    uit Roelofarendsveen
    Gemiddelde score: 10.0
    Liza van der Meer schreef op 12 december 2017:
    “Mooi schoon!”
    De bruidsjurk en het trouwkostuum laten reinigen en beide weer mooi schoon retour gekregen. De jurk was echt zwart van onder en nu weer mooi wit, super blij mee, dankjulliewel!
  •  
    Anouk Duijnisveld
    uit Den Haag
    Gemiddelde score: 9.5
    Anouk Duijnisveld schreef op 12 december 2017:
    “TOP Cleaning TOP service”
    Aangezien onze bruiloft op de boerderij van mijn schoonouders heeft plaats gevonden, was mijn gebroken witte jurk goed zwart aan de onderzijde. Meerdere malen hier communicatie over geweest en geadviseerd wat te doen. Zij waren niet tevreden en hebben mij korting gegeven (en zelfs de schoenen gratis gereinigd) terwijl de jurk in mijn optiek heel goed schoon is geworden! Zeer tevreden en blij met deze keuze
  •  
    Anita Pas
    uit Hoek van Holland
    Gemiddelde score: 10.0
    Anita Pas schreef op 05 december 2017:
    “Erg vuile trouwjurk”
    Trouwjurk was erg vuil en is prachtig schoon geworden. Service was ook perfect.
    Erg tevreden ik kan het iedere bruid aanraden
  •  
    Iris
    uit Putten
    Gemiddelde score: 10.0
    Iris schreef op 24 november 2017:
    “Super nette service”
    Ik heb na mijn bruiloft op internet gezocht naar een goede stomerij. Na veel goede reviews gelezen te hebben, had ik besloten om voor topcleaning te gaan. Ik had me aangemeld en al snel werd ik gebeld om de jurk te komen ophalen.
    Het reinigen heeft bij mij wel langer geduurd, maar dat was waarschijnlijk ook omdat ik in het trouwseizoen en midden in de zomervakantie getrouwd bent.
    Toen hij klaar was kreeg ik weer een telefoontje om een afspraak te maken om terug te brengen. Ik heb de afspraak vanwege omstandigheden 2x moeten verzetten, Maar dat was voor topcleaning geen probleem. Ze bleven vriendelijk en uiteindelijk is mijn jurk weer netjes thuis bezorgd. Ik ben er super blij mee!
  •  
    Nathalie
    uit Sint Anthonis
    Gemiddelde score: 10.0
    Nathalie schreef op 23 november 2017:
    “Zeer tevreden”
  •  
    yvette
    uit Breda
    Gemiddelde score: 10.0
    yvette schreef op 23 november 2017:
    “”
  •  
    Rianne
    uit Amsterdam
    Gemiddelde score: 10.0
    Rianne schreef op 02 november 2017:
    “Helemaal top!”
    Ik heb mijn trouwjurk en sluier laten reinigen. Het was ideaal dat het thuis werd opgehaald en weer thuis werd gebracht, en mijn jurk en sluier zijn weer perfect schoon! Ik had op de trouwdag de lusjes die je kon gebruiken om je jurk aan een kledinghanger op te hangen, van mijn jurk afgeknipt om te voorkomen dat ze uit mijn jurk zouden steken, en Topcleaning heeft er weer (zonder dat ik hierom hoefde te vragen) nieuwe aangezet! Heel fijn.
  •  
    Evita
    uit Nijmegen
    Gemiddelde score: 10.0
    Evita schreef op 01 november 2017:
    “Erg tevreden”
    Ik heb mijn trouwjurk laten reinigen door topcleaining, en ben erg tevreden. Jurk werd opgehaald en teruggebracht, erg fijn. Ook werd er telefonisch contact opgenomen om te overleggen over kleine beschadigingen die ze voor het reinigen tegen waren gekomen (en deze werden ook nog eens kosteloos gerepareerd!). Al met al ben ik erg tevreden.
  •  
    Mulder
    uit Stadskanaal
    Gemiddelde score: 10.0
    Mulder schreef op 31 oktober 2017:
    “correct en betrouwbaar”
    Ze hebben de trouwjurk bij ons (bij ouders) weggehaald, en brachten de trouwjurk bij mijn dochter terug. Wij wonen in het noorden en dochter in Amersfoort.
    Steeds netjes door topcleaning gebeld en dingen goed afgesproken en geregeld.
  •  
    Kim
    uit Drachten
    Gemiddelde score: 7.0
    Kim schreef op 12 oktober 2017:
    “Netjes”
    Jurk is mooi gereinigd en contact was goed. Fijn dat ze ophalen en komen brengen.
    Jurk is niet 100% schoon geworden (sleep blijft licht vervuild) en dan vind ik de prijs toch wel wat hoog.
213