Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

Topcleaning Beoordelingen
9,9 (van 0 - 10)
Gebaseerd op 122 beoordelingen
Meest recente beoordeling: 27-02-2018
Scoreverdeling
Service
 
 
10.0
Kwaliteit
 
 
9.8
Beoordeel zelf!
Resultaat 1 - 10 van 122
 •  
  Lianne
  uit Driebruggen
  Gemiddelde score: 9.0
  Lianne schreef op 27 februari 2018:
  “Ideale service”
  Ik ben zeer enthousiast over de service van Topcleaning. De communicatie verliep erg prettig en mijn jurk werd opgehaald en weer thuis gebracht, wat heel fijn was aangezien ik en mijn man beiden geen rijbewijs hebben! De jurk was aan de onderkant flink zwart geworden door al het stof en in het kant zat stro en andere rommel vast. Gelukkig is hij nu weer wit en bijna helemaal schoon geworden. Ik ben tevreden!
 •  
  G. vd Weert
  uit Arnhem
  Gemiddelde score: 10.0
  G. vd Weert schreef op 27 februari 2018:
  “Prettige communicatie en goede service”
  Ik kwam via google bij Topcleaning, vond het erg spannend mijn trouwjurk hierheen te sturen. Eenmaal op de site vond ik ook dat het trouwpak van mijn man professioneel gereinigd kon worden dus die meteen meegestuurd. Er werd gebeld om een afspraak te maken over het tijdstip van ophalen, daarna werd er gebeld over het resultaat (een klein vlekje aan de binnenkant van de sleep was te hardnekkig en kregen ze er niet uit), en vervolgens werd er gebeld over een bezorgafspraak. Heel keurig en alle afspraken netjes nagekomen. Vriendelijke mensen aan de telefoon en de chauffeur was ook vriendelijk. Heel prettige ervaring voor ons!
 •  
  M.Meijsen
  uit Schiedam
  Gemiddelde score: 10.0
  M.Meijsen schreef op 13 februari 2018:
  “Trouwjurk”
  Mijn jurk wil ik laten reinigen door een goed en betrouwbaar bedrijf. Topcleaning kwam zeer goed uit de reviews. Een enorm voordeel vond ik dat mijn jurk gehaald en gebracht zou worden want daar had ik zelf inmiddels hoogzwanger zelf geen zin in. Topcleaning communiceerde telefonisch heel netjes, de chauffeur erg vriendelijk en netjes en mijn jurk ziet er perfect uit. Kortom zeer tevreden!
 •  
  EP
  uit Zevenaar
  Gemiddelde score: 10.0
  EP schreef op 10 januari 2018:
  “Fantastische service”
  Mijn trouwjurk oogt na reiniging weer als nieuw. Snelle en prettige service.
 •  
  Dominique
  uit Horst
  Gemiddelde score: 10.0
  Dominique schreef op 21 december 2017:
  “Prachtige trouwjurk”
  Ik had een prachtige trouwjurk. Helaas was er tijdens het feest rode wijn op gekomen. Gelukkig is deze eruit! Mijn jurk is weer als nieuw! En staat nu prachtig in mijn slaapkamer! Ook de rest van de feestkleding van familie is weer super mooi! Ben er erg blij mee.
 •  
  Liza van der Meer
  uit Roelofarendsveen
  Gemiddelde score: 10.0
  Liza van der Meer schreef op 12 december 2017:
  “Mooi schoon!”
  De bruidsjurk en het trouwkostuum laten reinigen en beide weer mooi schoon retour gekregen. De jurk was echt zwart van onder en nu weer mooi wit, super blij mee, dankjulliewel!
 •  
  Anouk Duijnisveld
  uit Den Haag
  Gemiddelde score: 9.5
  Anouk Duijnisveld schreef op 12 december 2017:
  “TOP Cleaning TOP service”
  Aangezien onze bruiloft op de boerderij van mijn schoonouders heeft plaats gevonden, was mijn gebroken witte jurk goed zwart aan de onderzijde. Meerdere malen hier communicatie over geweest en geadviseerd wat te doen. Zij waren niet tevreden en hebben mij korting gegeven (en zelfs de schoenen gratis gereinigd) terwijl de jurk in mijn optiek heel goed schoon is geworden! Zeer tevreden en blij met deze keuze
 •  
  Anita Pas
  uit Hoek van Holland
  Gemiddelde score: 10.0
  Anita Pas schreef op 05 december 2017:
  “Erg vuile trouwjurk”
  Trouwjurk was erg vuil en is prachtig schoon geworden. Service was ook perfect.
  Erg tevreden ik kan het iedere bruid aanraden
 •  
  Iris
  uit Putten
  Gemiddelde score: 10.0
  Iris schreef op 24 november 2017:
  “Super nette service”
  Ik heb na mijn bruiloft op internet gezocht naar een goede stomerij. Na veel goede reviews gelezen te hebben, had ik besloten om voor topcleaning te gaan. Ik had me aangemeld en al snel werd ik gebeld om de jurk te komen ophalen.
  Het reinigen heeft bij mij wel langer geduurd, maar dat was waarschijnlijk ook omdat ik in het trouwseizoen en midden in de zomervakantie getrouwd bent.
  Toen hij klaar was kreeg ik weer een telefoontje om een afspraak te maken om terug te brengen. Ik heb de afspraak vanwege omstandigheden 2x moeten verzetten, Maar dat was voor topcleaning geen probleem. Ze bleven vriendelijk en uiteindelijk is mijn jurk weer netjes thuis bezorgd. Ik ben er super blij mee!
 •  
  Nathalie
  uit Sint Anthonis
  Gemiddelde score: 10.0
  Nathalie schreef op 23 november 2017:
  “Zeer tevreden”
213