Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

Topcleaning Beoordelingen
9,9 (van 0 - 10)
Gebaseerd op 108 beoordelingen
Meest recente beoordeling: 12-10-2017
Scoreverdeling
Service
 
 
10.0
Kwaliteit
 
 
9.8
Beoordeel zelf!
Resultaat 1 - 10 van 108
  •  
    Kim
    uit Drachten
    Gemiddelde score: 7.0
    Kim schreef op 12 oktober 2017:
    “Netjes”
    Jurk is mooi gereinigd en contact was goed. Fijn dat ze ophalen en komen brengen.
    Jurk is niet 100% schoon geworden (sleep blijft licht vervuild) en dan vind ik de prijs toch wel wat hoog.
  •  
    Adla Rouached
    uit Amsterdam
    Gemiddelde score: 10.0
    Adla Rouached schreef op 12 oktober 2017:
    “Top geregeld”
    Na een mega drukke periode wordt je jurk opgehaald en weer teruggebracht; hoe heerlijk! De service was goed, ze dachten goed mee, waren flexibel en de kwaliteit is goed. Daarnaast is de prijs niet gebaseerd op de prijs van je jurk, zoals bij veel andere dienstverleners wel het geval is. Kortom; Top geregeld!
  •  
    Mirella Franje
    uit Dordrecht
    Gemiddelde score: 10.0
    Mirella Franje schreef op 04 oktober 2017:
    “”
    Perfecte service, kan er niks anders van maken. Dezelfde avond nog gebeld na mijn aanmelding. Half uur van te voren gebeld dat ze eraan kwamen en met terug brengen ook, echt super geregeld en heel fijn in te plannen zo. Kleding kwam weer super schoon terug en ik had niet de meest gemakkelijkste jurk haha. Bij het terug brengen kreeg ik nog een complimentje dat het een prachtige jurk was, super leuk te horen na je bruiloft.
    Ik zou zeggen ga vooral lekker door met deze service, ik vertrouw jullie voor je volle 100%.
  •  
    Chloe Ivanovic
    uit Eindhoven
    Gemiddelde score: 9.5
    Chloe Ivanovic schreef op 03 oktober 2017:
    “Prettige communicatie, goede service”
    Zowel mijn trouwjurk als het pak van mijn man laten reinigen bij Topcleaning. In vergelijking met andere stomerijen/reinigingsbedrijven vond ik de prijs bij Topcelaning meevallen. Kleding is op afspraak thuis opgehaald en weer thuis gebracht. Mijn jurk was aan de onderkant helemaal zwart, dit is er grotendeels uitgehaald. In overleg is besloten om niet nog verder te reinigen, omdat dit mogelijk het kant aan zou tasten (en de vlek aan de onderkant is lichtgrijs, en niet zichtbaar als je de jurk aan zou hebben). Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
  •  
    Andrea Dees
    uit Wijnjewoude
    Gemiddelde score: 10.0
    Andrea Dees schreef op 28 september 2017:
    “Zeer tevreden”
  •  
    Ricardo en Jacquelien
    uit Bunschoten
    Gemiddelde score: 10.0
    Ricardo en Jacquelien schreef op 28 september 2017:
    “Trouwkostuum en jurk”
    Zeer tevreden over de communicatie. Komen bij je thuis om de trouwkostuum en jurk mee te nemen. (Je bent wel een enige tijd alles kwijt) maar het resultaat is perfect!!
  •  
    Arjen kremer
    uit Uithuizen
    Gemiddelde score: 10.0
    Arjen kremer schreef op 28 september 2017:
    “Trouwjurk weer prachtig”
    Ideale service van topcleaning! Thuis gehaald en gebracht en dan ook nog een prachtig schoon! De jurk is keurig behandeld en we zijn dan ook meer als tevreden!
  •  
    Mandy
    uit Uithoorn
    Gemiddelde score: 10.0
    Mandy schreef op 06 september 2017:
    “TOPCLEANING Top service!!”
    Mijn jurk was helemaal vies en zwart aan de onderkant en nu is hij weer als nieuw! Ook het pak van mijn man ziet er keurig netjes uit. En het ophalen en brengen is erg prettig, een hele fijne service!
  •  
    Louise
    uit Leiden
    Gemiddelde score: 10.0
    Louise schreef op 05 september 2017:
    “Zeer tevreden”
    Na een feestelijke dag met bruidsreportage buiten was de sleep van mijn jurk behoorlijk bruin geworden. Topcleaning heeft de jurk uitstekend gereinigd. De medewerkers die mij per telefoon te woord stonden en die de jurk kwamen halen/brengen waren uiterst vriendelijk. Het reinigen van een bruidsjurk is niet goedkoop, maar Topcleaning is in vergelijking met veel andere spelers in de markt aanzienlijk voordeliger.
  •  
    Desiree
    uit Alkmaar
    Gemiddelde score: 10.0
    Desiree schreef op 25 augustus 2017:
    “Zeer tevreden”
    Na onze huwelijksreis, hebben wij een bericht gestuurd om een afspraak te maken. Binnen een uur werd ik al gebeld voor een afspraak. Binnen een paar dagen werden de kleren al opgehaald. En dat gewoon bij mijn werk. Want ik kon er niet voor thuis blijven. Na een paar weken was alles klaar. In de tussentijd werd ik op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen wat ik erg prettig vond! Toen eenmaal alles klaar was, werd het ook weer netjes bezorgd. Na controle van de kleren, zag alles er weer super uit! Topcleaning is echt een aanrader voor je meest bijzondere trouwkleding!
213