Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

2017_TC_WEB_Temp_Blog_7

5 voordelen van een stomerij in de buurt

  • 26 april 2015
  • Categorie: Blog

Wanneer u kleding of ander textiel wilt laten reinigen zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt via internet zoeken naar de goedkoopste aanbieder of u kunt kiezen voor de betrouwbaarheid van een stomerij in de buurt. Bij Topcleaning worden die beide mogelijkheden gecombineerd. De aantrekkelijkheid van een scherpe prijs spreekt voor zich, maar wat zijn nu precies de voordelen van een stomerij dichtbij huis?

1. Uw textiel in vertrouwde handen

Een online stomerij is makkelijk en voordelig, maar roept bij veel klanten vaak ook de nodige vragen op. Welk bedrijf gaat er precies schuil achter een website en hoe weet u nu zeker dat uw kleding met zorg behandeld wordt? Bij een stomerij in de buurt weet u precies waar en door wie er wordt gereinigd. Een prettig gevoel, of u nu uw textiel langs komt brengen of op laat halen.

2. Professioneel en persoonlijk

Een medewerker achter de balie is doorgaans wat flexibeler dan een formulier dat u online invult. Zo wordt er met u meegedacht over uw wensen en worden eventuele vragen direct beantwoord. Ook wanneer u bijzondere kledingstukken zoals een trouwjurk laat stomen is het een geruststellend idee dat dit met persoonlijke aandacht gebeurt.

3. Spoed als het moet

De meeste stomerijen kunnen uw kleding en textiel binnen enkele dagen reinigen. Maar wat als u er op de dag voor een belangrijke meeting achter komt dat uw favoriete pak eigenlijk nog gestoomd moet worden? In goed overleg is er bij een stomerij in de buurt op korte termijn vaak nog veel mogelijk om u weer op tijd van frisse kleding te voorzien.

4. Mogelijkheden voor maatwerk

Bootkappen? Parasols? Paardendekens? Allemaal textiel die wel degelijk vies kunnen worden maar vaak erg moeilijk te reinigen zijn. Een stomerij kan vaak met u meedenken over dit soort uitdagingen op het gebied van textielreiniging en u met speciaal maatwerk alsnog een passende oplossing bieden.

5. Schoon stoomgoed ophalen wanneer het u uitkomt

Een haal- en brengservice voor het reinigen van textiel is een mooie service, maar sluit vaak lastig aan op uw eigen drukke schema. Om te voorkomen dat u lang thuis moet blijven of net de bezorgdienst mist en langer op uw kleding moet wachten, kunt u bij een stomerij in de buurt terecht op het moment dat het u uitkomt.

Bij Topcleaning vindt u het gemak van online service met alle voordelen van een stomerij in de buurt. Lees ook de beoordelingen van onze klanten eens en ontdek waarom deze combinatie zo hoog gewaardeerd wordt.

Terug naar overzicht
Onderwerpen

Gerelateerde blogs
  • 5 tips om vlekken uit je tapijt te verwijderen Lees meer
  • Hoe kun je een leren motorpak reinigen? Lees meer
  • Je gordijnen wassen of stomen? Lees meer
  • Chemisch reinigen of stomen, wat is het verschil? Lees meer
  • Uw dekbed wassen of stomen, wat is nu het best? Lees meer
206