Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

System k4

Professioneel gereinigd textiel staat bij Topcleaning voorop, maar dat mag natuurlijk niet ten koste gaan van het milieu. Daarom wordt er in de stomerij gereinigd volgens System K4, een werkwijze die volledig is gericht op milieuvriendelijkheid. Het basiscomponent hierbij is een halogeenvrij oplosmiddel dat geen gevaar vormt voor lucht, water, mens en bodem en volledig biologisch afbreekbaar is.
 

UITSTEKENDE REINIGING
Daarbij is het uiteraard wel belangrijk dat alle behandelde textiel zorgvuldig wordt gereinigd. Het oplosmiddel is hierbij van groot belang, wat in dit geval SOLVONK4 is. Dit oplosmiddel presteert op alle vlakken minstens zo goed of zelfs beter dan traditionele, milieuvervuilende middelen. De revolutionaire manier van reinigen met System K4 is beter voor de kleding, verwijdert vlekken nog grondiger en is niet belastend voor het milieu.

 

DERMATOLOGISCH GETEST
Naast een milieuvriendelijke werkwijze is het reinigen met SYSTEMK4 ook prettiger voor kleding en mens. Na de uitstekende reinigende werking voelt de behandelde kleding zacht aan, is het vrij van onaangename geuren en is het beter beschermd tegen vergrauwing. Tevens geeft K4 geen huidirritatie en komt deze als “zeer goed” aangemerkt uit verschillende dermatologische testen. Wil je meer weten over het System K4 Milieu-keurmerk? Neem dan gerust
contact met ons op, we vertellen je graag meer.

Wil je meer weten over Topcleaning?

Dan horen we graag van je! Stuur ons gerust je vraag of verzoek, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Neem direct contact op
De specialist in reinigen
  • landelijke dekking
  • persoonlijke identificatiecode
  • zorgvuldige behandeling
  • snelle service
269