Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

Brandvertragende spray

Het ontstaan van brand is helaas nooit helemaal uit te sluiten. Door een behandeling met brandvertragende spray kun je dit risico echter wel flink beperken. Een geruststellende gedachte voor jezelf, maar in veel gevallen kan het ook een eis van de verzekering zijn. Topcleaning vergroot je brandveiligheid al vanaf € 2,85 per m² textiel.
 

BRANDVERTRAGEND IMPREGNEREN
Er zijn verschillende methodes om textiel brandvertragend te maken. Het finishmiddel waarmee gewerkt wordt is hierbij van het grootste belang. Deze moet namelijk tot diep in de vezels door kunnen dringen. In samenwerking met verschillende leveranciers van dergelijke finishmiddelen maakt Topcleaning gebruikt van een brandvertragende spray die tot in de meest dichte vezels reikt.

Door deze werkwijze is het mogelijk om bijna elk soort textiel brandvertragend te impregneren. Uiteraard is het belangrijk dat deze wel zijn uiterlijke kenmerken zoals de vorm en de kleur behoudt, dus wordt er ook met dit aspect rekening gehouden. Daarnaast is het goed om te weten dat de brandwerende impregneerspray van Topcleaning huidvriendelijk is en daarom bijvoorbeeld ook prima kan worden toegepast bij bedrijfskleding.
 

GECERTIFICEERDE BRANDWERENDE SPRAY
De brandvertragende spray die Topcleaning gebruikt is zorgvuldig getest onder uiteenlopende omstandigheden. Een behandeling van je textiel met deze spray is dan ook geheel volgens de gelden NEN-richtlijnen.

Daardoor is het mogelijk om je textiel terug te leveren met een certificaat dat deze brandvertragende eigenschappen aantoont. Deze kan bijvoorbeeld door je verzekeraar gevraagd worden. Ook is het certificaat leverbaar in het Engels.

Neem voor vragen over de mogelijkheden van brandvertragende impregneerspray gerust contact op, we vertellen je graag meer!

Online aanmelden en tarieven

Bij Topcleaning kunt je je opdracht online aanmelden en vind je meteen meer informatie over de tarieven.

Aanmelden & Tarieven
Brandvertragend impregneren
  • mogelijkheid om gordijnen te laten reinigen en impregneren 
  • certificaat in nederlands of engels
  • behoud van kleur en vorm
  • snelle service
Gerelateerde blogberichten
  • Brandveilig ondernemen: brandwerende gordijnen Lees meer
  • Je gordijnen wassen of stomen? Lees meer
220