Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

Certificaat Brandveilig

Het Certificaat Brandveilig is een bewijs dat jouw kleding, meubilair of andere materialen met textiel volgens de strengste normen op het gebied van brandveiligheid zijn behandeld. Het certificaat wordt verstrekt na alle processen waarbij textiel brandvertragend en brandwerend wordt gemaakt. Uiteraard zijn al onze behandelingen uitgebreid in de praktijk getest en voldoen deze aan de geldende NEN-normen.

Het certificaat is allereerst een waarborg van de kwaliteit van onze methodes en de daarbij behorende brandveiligheid voor je. Daarnaast kan er in sommige gevallen om een Certificaat Brandveilig worden gevraagd, bijvoorbeeld door de brandweer of de verzekering.
 

WETGEVING BRANDVEILIG
Sinds 1 april 2012 gelden er strenge voorschriften voor het brandveilig gebruiken van bouwwerken. Deze regels zijn opgenomen in het
Bouwbesluit 2012 en vereisen onder meer dat de kans dat een brand ontstaat of zich ontwikkelt zo veel mogelijk moet worden beperkt. Het brandvertragend maken van gordijnen is bijvoorbeeld een goede maatregel om aan deze eisen te voldoen. Hierbij is het natuurlijk ook altijd mogelijk om tijd én geld te besparen en je gordijnen gelijk te laten reinigen.

Na behandeling bij Topcleaning ontvang je van ons het Certificaat Brandveilig. Daarnaast wordt een exemplaar van het certificaat gearchiveerd, zodat deze wanneer nodig altijd overhandigd kan worden. Het certificaat kan indien gewenst ook vertaald in het Engels geleverd worden.


MEER WETEN
Wil je meer informatie over het Certificaat Brandveilig of over onze behandelingen voor het brandvertragend en brandwerend maken van textiel? Je kunt altijd
contact opnemen, we staan je graag te woord.

Online aanmelden en tarieven

Bij Topcleaning kunt je je opdracht online aanmelden en vind je meteen meer informatie over de tarieven.

Aanmelden & Tarieven
Brandvertragend impregneren
  • mogelijkheid om gordijnen te laten reinigen en impregneren 
  • certificaat in nederlands of engels
  • behoud van kleur en vorm
  • snelle service
Gerelateerde blogberichten
  • Brandveilig ondernemen: brandwerende gordijnen Lees meer
  • Je gordijnen wassen of stomen? Lees meer
218