Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

April 2015 - Jubilerend Topcleaning reinigt gratis uw vlag!

Dit jaar viert stomerij Topcleaning uit Harderwijk haar 50-jarige bestaan. De specialistische textielreiniger aan de Fahrenheitstraat opereert inmiddels op internationaal niveau, maar is niet vergeten dat de basis voor haar huidige succes in de regio ligt. Reden genoeg om de vlag uit te hangen en iedereen uit de omgeving te bedanken met een speciale actie: Tot en met 31 mei 2015 kunt u namelijk gratis uw vlag laten reinigen en impregneren.

Rond deze tijd wordt het straatbeeld in Harderwijk en omgeving weer regelmatig gekleurd door wapperende vlaggen. Eerder deze week tijdens Koningsdag natuurlijk, maar ook op 4 en 5 mei en na de examenperiode hangen we de nationale driekleur weer uit. Het protocol met betrekking tot het hijsen van de vlag wordt daarbij altijd trouw in acht genomen, maar een vlag hoort natuurlijk ook schoon en fris te zijn.

Topcleaning gaat er daarom voor zorgen dat alle vlaggen in de regio er dit jaar keurig schoon en fris bij hangen. De speciale impregnerende behandeling zorgt er daarbij voor dat dit ook de komende jaren het geval zal zijn, door uw vlag te voorzien van een water- en vuilafstotende bescherming. De actie geldt voor alle vlaggen, dus ook voor vlaggen met bedrijfsnamen, clublogo’s etc.

De stomerij uit Harderwijk doet dit niet alleen om het 50-jarig jubileum te vieren, maar ook om een belangrijke nieuwe stap te vieren. Sinds kort heeft Topcleaning namelijk een volledig vernieuwde website (www.topcleaning.nl), waar klanten eenvoudig kunnen bekijken welke specialistische diensten het bedrijf allemaal verzorgt. Van stropdas tot caravankussen en van trouwjurk tot bedrijfskleding, alles kan door Topcleaning gereinigd worden.

Tot en met 31 mei 2015 kunt u tot 5 vlaggen p.p. inleveren bij Topcleaning aan de Fahrenheitstraat 50 in Harderwijk, of bij een van de servicepunten van de stomerij.

Wil je meer weten?

Dan horen we graag van je! Stuur ons gerust je vraag of verzoek, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Neem direct contact op
Voor elke uitdaging een oplossing
  • landelijke dekking
  • zorgvuldige behandeling
  • proefreiniging mogelijk
  • snelle service
Bedrijfsfilm
271