Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

Maart 2012 - Milieucertificaat voor Topcleaning

Maart 2012

Certificaat
Goossen van der Sluis heeft zaterdag 24 maart voor Topcleaning het “NETEX Milieucertificaat” ontvangen uit de handen van voorzitter Tom Goutier tijdens de door brancheorganisatie Netex georganiseerde jaarvergadering bij BKS in Tiel. Het Milieucertificaat geeft aan dat Topcleaning voldoet aan de milieueisen die gesteld worden aan professionele textielreiniging. Tevens staat het certificaat garant voor een goede omgang met het milieu. Het certificaat is onderdeel van het Kwaliteitscertificaat van NETEX. Alle stomerijen die aangesloten zijn bij NETEX worden jaarlijks door auditoren gecontroleerd op de toepassing van kwaliteits- en milieuvoorwaarden in de stomerij.

NETEX Milieu & Kwaliteit
Een milieu gecertificeerde textielreiniger wordt intensief gecontroleerd door een extern, onafhankelijk bureau, die allerlei metingen en onderzoeken verricht. Zo wordt gekeken of de textielreiniger volgens strikte regels/normen en milieubewust functioneert. Daarnaast worden ook de werkplek en installaties beoordeeld op juiste handhaving en inrichting. Als een stomerij voldoet aan de milieuregels/normen komt zij in aanmerking voor het NETEX Milieucertificaat.

NETEX
De Nederlandse vereniging van Textielreinigers (Netex) is de brancheorganisatie voor stomerijen waarbij zeker 60% van de Nederlandse stomerijen is aangesloten. Dit komt neer op zo'n 350 vestigingen door heel Nederland. De vereniging heeft als doel de kwaliteit van de dienstverlening van de aangesloten leden te bevorderen. Netex neemt dan ook regelmatig initiatief tot onderzoeken om de kwaliteit van de processen te blijven verbeteren. 

Wil je meer weten?

Dan horen we graag van je! Stuur ons gerust je vraag of verzoek, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Neem direct contact op
Voor elke uitdaging een oplossing
  • landelijke dekking
  • zorgvuldige behandeling
  • proefreiniging mogelijk
  • snelle service
Bedrijfsfilm
271