Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

Maart 2015 - Topcleaning genomineerd voor Netex Marketing Jaarprijs 2015!

De branchevereniging heeft Topcleaning ook in 2015 genomineerd voor de NETEX Marketing Jaarprijs 2015. De textielreiniger met de meest creatieve en innovatieve marketing aanpak ontvangt de NETEX Marketing Jaarprijs 2015. De deskundige jury let bij het bepalen van de winnaar ondermeer op de marketingstrategie & -aanpak van het bedrijf. Hieronder vallen de dienstverlening voor doelgroepen cq marktsegmenten, kwaliteit vs prijsbeleid, organisatie & bedrijfsvoering, maatschappelijk verantwoord ondernemen, online service, innovatie en imago & PR. De winnaar ontvangt naast de wisseltrofee een PR pakket voor aandacht via regionale bladen, radio en tv! Daarnaast wordt er een speciale vermelding uitgereikt aan de meest innovatieve onderneming, alsmede de meest duurzame onderneming.

De stemming zal dit jaar op een innovatieve en interactieve manier plaatsvinden. Tijdens de Worksopdag (landelijke branchedag) kan er nog gestemd worden en krijgen de genomineerden de kans om zich te onderscheiden door middel van een pitch (beoordeling per project). De uitslag zal vervolgens live bekend worden gemaakt.

Update 23 maart:

Topcleaning feliciteert Stomerij van Kan

De branchevereniging heeft ook in 2015 de NETEX Marketing Jaarprijs 2015 uitgereikt. In totaal werd Topcleaning samen met 9 andere textielreinigers genomineerd. In 2015 werden er, naast de jury beoordeling op vele punten van marketing en klantenservice, mystery shoppers ingezet om de bedrijven die zich hadden aangemeld, te beoordelen. De focus lag niet alleen op milieu en vaktechniek, maar er werd ook beoordeeld hoe de consument naar maximale tevredenheid wordt bediend Dit jaar mogen wij Stomerij van Kan van harte feliciteren met deze mooie prijs. De overige winnaars kunt u terugvinden op www.netex.nl

Wil je meer weten?

Dan horen we graag van je! Stuur ons gerust je vraag of verzoek, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Neem direct contact op
Voor elke uitdaging een oplossing
  • landelijke dekking
  • zorgvuldige behandeling
  • proefreiniging mogelijk
  • snelle service
Bedrijfsfilm
271