Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

Oktober 2014 - Topcleaning wint Europese Award

CINET benoemt Topcleaning tot "meest aanbevolen stomerij van Europa"

Tijdens de EXPOdetergo International in Milaan is Topcleaning uit Harderwijk afgelopen vrijdag beloond met de ‘European Award for Best Practices Textile Cleaning’. Deze prestigieuze internationale prijs wordt eens in de vier jaar uitgereikt en is een belangrijke graadmeter van kwaliteit in de textielbranche.

De jury beoordeelde de 25 genomineerde stomerijen uit heel Europa daarbij op zakelijke kwaliteiten, maar ook op het gebied van service, innovatie en duurzaamheid. De prijs is in het leven geroepen door CINET, het internationaal overkoepelende orgaan van de textielwereld. De uitreiking vond plaats op de EXPOdetergo in Milaan, waar iedere vier jaar bedrijven uit de hele wereld samenkomen om nieuwe technologieën en producten te presenteren.

Innovatie wordt beloond

Juist op het vlak van innovatie had de jury de meeste lof voor Topcleaning. Zo heeft het Harderwijkse bedrijf onlangs bijvoorbeeld de Protect Bag op de markt gebracht. Deze biedt de brandweer voor het eerst een goede manier om met asbest besmette werkkleding veilig te isoleren en te laten reinigen.

Maar ook in het selectieproces van de award pakte het bedrijf van Johan en Joke Elzerman de zaken op een unieke manier aan. In plaats van netjes de lange vragenlijst van de jury in te vullen besloot het echtpaar een bijzondere presentatie te maken. De jury was positief verrast door deze insteek, die volgens de leden passie en visie uitstraalde.

Meerdere awards

De ‘European Award for Best Practices Textile Cleaning’ is voor Topcleaning de kroon op een jaren geleden ingezet traject van innovatie en ontwikkeling en mag zich 4 jaar de "Meest aanbevolen stomerij van Europa" noemen. Het is niet de eerste keer dat de textielreinigers uit Harderwijk hiervoor beloond worden. Zo won Topcleaning in 2011 de Innovatie Award van de Gemeente Harderwijk en werd eerder dit jaar nog de NETEX Marketing Jaarprijs 2014 in ontvangst genomen.

Wil je meer weten?

Dan horen we graag van je! Stuur ons gerust je vraag of verzoek, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Neem direct contact op
Voor elke uitdaging een oplossing
  • landelijke dekking
  • zorgvuldige behandeling
  • proefreiniging mogelijk
  • snelle service
Bedrijfsfilm
271