Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

September 2013 - Topcleaning opent 5de en 6de servicepunt in Harderwijk

Met de opening van servicepunt C1000 Stadsweiden en de Primera in de C1000 Drielanden heeft Topcleaning inmiddels 6 locaties in Harderwijk waar klanten hun kleding kunnen afleveren. De servicepunten zijn zes dagen in de week geopend.

"De samenwerking met Stomerij Topcleaning is een bewuste keuze", geeft eigenaar Mark Daamen aan. "Onze winkels staan voor kwaliteit en daarom hebben wij gekozen voor een lokale stomerij met een betrouwbare reputatie. De stomerij service is tevens een extra service die wij onze klanten graag willen aanbieden."
Stomerij Topcleaning is al 48 jaar actief in Harderwijk en reinigt alle soorten textiel; Alle bovenkleding zoals pantalons, colberts, jacks, mantels, maar ook trouwjurken, dekbedden, gordijnen en bedrijfskleding. Kleding die op maandag, woensdag of vrijdag voor 10 uur gebracht wordt, kan 48 uur later weer worden opgehaald.

„We zijn een gerenommeerde stomerij", vertelt bedrijfsleider Ruben van Pelt. „ De apparatuur die we in Harderwijk hebben staan voor het reinigen van textiel is de beste die de markt te bieden heeft. Hierdoor kunnen we een kwaliteit leveren die ons onderscheid in de stomerij branche. We zijn blij dat we onze service nu ook kunnen aanbieden voor klanten in Drielanden en Stadsweiden."

Met respect voor de natuur
Topcleaning reinigt in een zeer moderne omgeving in het bedrijfspand aan de Fahrenheitstraat te Harderwijk. Het reinigingsproces vindt plaats met respect voor de natuur en oog voor duurzaamheid. In 2011 ontving Topcleaning de Innovatie Award voor "het continu willen vernieuwen van het bedrijf en het bewust bezig zijn met het millieu. Topcleaning vormt binnen de branche een voorbeeldfunctie vanwege de nieuwe, milieuvriendelijke reinigingsmethodes." -Business Event Gemeente Harderwijk

De nieuwe servicepunten van Stomerij Topcleaning zijn gevestigd bij de Primera in de C1000 Drielanden; Triasplein 83 en de C1000 Stadsweiden; Achterste Wei 3.

Meer informatie over de verschillende servicepunten kunt u vinden op www.topcleaning.nl

Wil je meer weten?

Dan horen we graag van je! Stuur ons gerust je vraag of verzoek, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Neem direct contact op
Voor elke uitdaging een oplossing
  • landelijke dekking
  • zorgvuldige behandeling
  • proefreiniging mogelijk
  • snelle service
Bedrijfsfilm
271