Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen en acties!

Bent u geïnteresseerd in het laatste nieuws en informatie over Topcleaning? Lees alles over nieuwe ontwikkelingen, acties en leuke weetjes in onze nieuwsbrief.

 

NIEUWSBRIEF VAN 31-03-2015:

vers van de pers 2015 - 01

Het was een vertrouwd beeld in de jaren zestig van de vorige eeuw: de groene Volkswagenbusjes die over de Veluwe reden om bij elk huis met een gele kaart achter het raam het stoomgoed op te halen. 

Het was ook het begin van een mooi familiebedrijf, dat door Johan Elzerman met zijn vrouw Joke ondertussen met succes naar de 21e eeuw is gebracht. Nog steeds met dezelfde zorgvuldige en persoonlijke aanpak van toen, maar met alle moderne technieken en innovaties van vandaag en morgen.

 

Topcleaning door de jaren heen
Het is 1965 als pa Elzerman samen met zijn zoon Henk de stomerij Top Cleaning te Harderwijk opent. Zijn andere zoon Johan stapt al snel in het bedrijf en samen zorgen ze ervoor dat de vloot groene busjes gestaag groeit. Dat leidt in 1977 tot de oprichting van een tweede stomerij in Kampen en in 1983 neemt Johan samen met zijn vrouw Joke het moederbedrijf in Harderwijk over. Een mooie stap voor het echtpaar, die wel de nodige uitdagingen met zich meebrengt. Lees meer over ons..
.

 

We zijn live! 

Met de gewijzigde vormgeving en opbouw van onze nieuwe website vindt u binnen enkele muisklikken de oplossingen en diensten die wij kunnen bieden voor uw vraagstelling. Tevens informeren wij u o.a. via de vernieuwde nieuws en blog pagina. 

 

Topcleaning feliciteert Stomerij van Kan

De branchevereniging heeft ook in 2015 de NETEX Marketing Jaarprijs 2015 uitgereikt. In totaal werd Topcleaning samen met 9 andere textielreinigers genomineerd. In 2015 werden er, naast de jury beoordeling op vele punten van marketing en klantenservice, mystery shoppers ingezet om de bedrijven die zich hadden aangemeld, te beoordelen. De focus lag niet alleen op milieu en vaktechniek, maar er werd ook beoordeeld hoe de consument naar maximale tevredenheid wordt bediend Dit jaar mogen wij Stomerij van Kan van harte feliciteren met deze mooie prijs. De overige winnaars kunt u terugvinden op www.netex.nl

 
Klantbeleving 

Wist u dat klantbeleving voor 75% gecreëerd wordt door het contact met de mensen in de organisatie? Wij geloven dat een optimale klantbeleving essentieel is voor de groei van ons bedrijf. In maart is Topcleaning daarom van start gegaan met het Topcleaning Klantbelevingstraject! Samen met alle medewerkers zullen wij ons dit jaar gaan verdiepen in de wereld van klantbeleving. Wie is de klant? Wat wil de klant? Welke beleving is er in de praktijk?  En op welke manier kunnen we nog meer service bieden aan onze klanten. De eerste van de 4  trainingsdagen is inmiddels met veel enthousiasme afgerond. Heeft u tips hoe wij onze klantbeleving kunnen verbeteren? Laat het ons dan weten via het contact formulier.
 
Vertel vertel! 

Maakt u gebruik van onze diensten of heeft u dat in het verleden gedaan? Dan zijn wij erg benieuwd naar uw mening over onze service en kwaliteit. Op onze nieuwe website kunt u een beoordeling achter laten en ons tips geven om ons bedrijf te verbeteren.
Klik hier om het formulier in te vullen.
Onder de beoordelingen verloten wij maandelijks € 50,- 
 
 
Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle activiteiten rondom ons 50-jarig jubileum!

Wil je meer weten over Topcleaning?

Dan horen we graag van je! Stuur ons gerust je vraag of verzoek, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Neem direct contact op
De specialist in reinigen
  • landelijke dekking
  • persoonlijke identificatiecode
  • zorgvuldige behandeling
  • snelle service
Bedrijfsfilm
310