Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

Parasol reinigen

Maak het jezelf gemakkelijk en laat dit doen door Topcleaning. Naast het reinigen van kleding en interieurtextiel behoren namelijk ook specialisaties als het reinigen van je parasols tot de mogelijkheden.

ZELF REINIGEN
Zelf je parasol reinigen levert vaak problemen op. Allereerst door de omvang van de parasol, maar wanneer je dit bijvoorbeeld met een hogedrukspuit doet loop je het risico op beschadiging. Hierdoor kunnen de vuil- en waterafstotende eigenschappen van de parasol afnemen.

 

FRIS EN VEILIG GENIETEN
Een parasol is een belangrijk onderdeel van je tuinmeubilair, waardoor je in de buitenlucht kunt verblijven zonder steeds aan zonlicht te worden blootgesteld. Behalve deze beschermende functie is het ook een blikvanger in de tuin of op het terras, dus wil je dat je parasol schoon is en er netjes uitziet. Laat je parasol reinigen bij Topcleaning en je kan weer volop genieten van het leven in je tuin! Wil je weten wat er mogelijk is op het gebied van parasols reinigen of ben je benieuwd naar de tarieven? Laat het ons weten en we vertellen je er graag meer over.


 

Online aanmelden en tarieven

Bij Topcleaning kun je online een afspraak inplannen en vind je meteen meer informatie over de tarieven.

Aanmelden & Tarieven
Parasols reinigen
  • landelijke dekking
  • zeer grondige reiniging
  • persoonlijke identificatiecode
  • snelle service
243