Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

Slaapzakken Reinigen

SYNTHETISCH OF DONS?
Geen enkele slaapzak is hetzelfde. Of het nou gaat om de afmetingen, vulling of stof waarvan de slaapzak gemaakt is: elke slaapzak heeft een eigen wasprogramma nodig. Het meest belangrijke voor een slaapzak is uiteraard het behoud van de eigenschappen waarvoor de slaapzak bedoeld is:
Een comfortabele (warme) nachtrust!

Bij het reinigen van een donzen slaapzak is het uiteraard belangrijk dat de natuurlijke werking van het dons behouden blijft. Veel reinigingsmiddelen breken de natuurlijke vetten af in het dons, waardoor de isolerende werking van het dons achteruit gaat. Topcleaning reinigt daarom met een speciaal reinigingsmiddel waarbij deze natuurlijke werking behouden blijft!

EEN COMPLETE OPLOSSING
Je kunt jouw slaapzak(ken) bij ons langs brengen in Harderwijk, of je kunt de slaapzakken op sturen via pakketpost. Vermeld hierbij altijd duidelijk je naam en adresgegevens, zodat wij jouw slaapzak(ken) na het reinigen weer gratis naar het juiste adres terug kunnen sturen.

MEER INFO
Jouw slaapzak laten reinigen door Topcleaning? Neem contact op en we helpen je graag verder, natuurlijk ook als je eerst meer informatie wil.

Wil je meer weten over Topcleaning?

Dan horen we graag van je! Stuur ons gerust je vraag of verzoek, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Neem direct contact op
De specialist in reinigen
  • landelijke dekking
  • persoonlijke identificatiecode
  • zorgvuldige behandeling
  • snelle service
326