Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

test

EEN BRUIDSJURK REINIGEN IS VAKWERK

De jurk die onderdeel was van een van de mooiste dagen van je leven, draagt vermoedelijk de sporen van die onvergetelijke dag. Wil jij jouw trouwkleding ook weer laten stralen? Wij helpen je graag.

VAKMENSEN
Ons team van vakmensen behandelt jouw trouwjurk met de uiterste zorg. Borduurwerk, kralen, bijzondere materialen, wij houden rekening met elk detail. Bij bijzonderheden houden we je dan ook van voor tot na de reiniging op de hoogte.

 

KWALITEIT
Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Met meerdere 
milieu- & kwaliteitscerticicaten behoort Topcleaning inmiddels tot de wereldtop op het gebied van textielreiniging. (Wij zijn trots) Je kunt er daarom op rekenen dat jouw bruidskleding bij ons in betrouwbare handen is.

 

VASTE PRIJS
Voor een vast bedrag van €195,- reinigen wij jouw trouwjurk vakkundig en met persoonlijke aandacht, ongeacht het aantal onderdelen. Naast jouw trouwjurk is het voor de bruidegom en de rest van je trouw-gezelschap uiteraard ook mogelijk om hun trouwkleding te laten reinigen. Tarieven en overige artikelen, zoals een hoepel, sluier en kinder-trouwkleding, vind je hier. Zo weet je vooraf altijd precies wat de kosten zullen zijn.

.

 

SCHOON GOED
Maar liefst 99% van alle bruidsjurken wordt weer helemaal schoon. Het kan voorkomen dat het vuil zich hecht in de vezel aan de onderkant van de jurk door het slepen over de grond. Dit vuil kan soms niet helemaal verwijderd worden, vaak is dit niet zichtbaar wanneer de jurk nogmaals gedragen zou worden. Wanneer je toch niet helemaal tevreden bent met het resultaat, heb je recht op een gratis overbehandeling.

 

BRUIDSKLEDING
Naast de bruid staat doorgaan de bruidegom, of nog een bruid. En getuigen, familie, vrienden, bruidsjonkers en -meisjes in hun mooiste pak. Ook deze kleding verzorgen wij met alle aandacht. In het aanmeldformulier kun je ook deze kleding aanmelding en wij verzorgen in 1 keer al jullie trouwkleding. We halen het op 1 punt op (door heel Nederland) en brengen deze na vakkundige reiniging weer bij je terug. Zo kan je hele trouw-posse weer fris op pad. 

 

 

SCHOENEN
Van huis uit is Topcleaning een textielreinigingsbedrijf, maar bij een bruidsjurk horen schoenen. Van sneakers tot couture, ieder zijn/haar voorkeur. We zijn 

  

VERZENDING
We halen en bezorgen jouw trouwkleding kosteloos door heel Nederland (met uitzondering van de waddeneilanden). Het ophalen of bezorgen van uw bruidsjurk kan op elk adres naar wens in Nederland. Zo kunnen wij de trouwjurk op je werk, bij de buren of bij vrienden afleveren. Je kunt dit aangeven bij de opmerkingen of wanneer wij telefonisch de afspraak inplannen.

 

 

VRAGEN?
Heb je nog vragen over het reinigen van je trouwkleding? 
Neem gerust 
contact op, we helpen je graag! Of vul het formulier in en reserveer alvast de reiniging van je trouwkleding. We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact op. 

PROCES

AANMELDEN

 

KLIK

REINIGEN

 

OVERHANDIG

STRALENDE JURK

 

STRAAL


Al met al beslaat dit proces ongeveer 4 weken, tijdens de zomermaanden kan het oplopen tot 8 weken. Heb je je trouwkleding sneller weer nodig, i.v.m. een 2e ceremonie bijvoorbeeld?


Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden    

 

“Wow”

“Het maken van een afspraak gaat snel en goed. De afspraak wordt nagekomen. Maandag werd mijn jurk opgehaald en de woensdag erop kreeg ik een telefoontje met wanneer het uitkwam dat ze de jurk weer konden terugbrengen. Dit gebeurde dan ook de volgende dag.  De jurk was bij het aanleveren op sommige plekken zwart maar na de cleaning had de jurk de originele kleur weer terug (creme). Prijs kwaliteit is zeer goed. De jurk is weer als nieuw. Alle kreukels waren er ook meteen uit. Een woord te beschrijven: WOW! Dit bedrijf is een grote aanrader, mocht je niet tevreden zijn dan kan je het kosteloos opnieuw laten reinigen! Dit was echter niet nodig bij mij.”

- Mireille uit Sint-Michielsgestel

 

“Zeer tevreden”

“Na onze huwelijksreis, hebben wij een bericht gestuurd om een afspraak te maken. Binnen een uur werd ik al gebeld voor een afspraak. Binnen een paar dagen werden de kleren al opgehaald. En dat gewoon bij mijn werk. Want ik kon er niet voor thuis blijven. Na een paar weken was alles klaar. In de tussentijd werd ik op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen wat ik erg prettig vond! Toen eenmaal alles klaar was, werd het ook weer netjes bezorgd. Na controle van de kleren, zag alles er weer super uit! Topcleaning is echt een aanrader voor je meest bijzondere trouwkleding!”

-  Desiree uit Alkmaar 


Meer recensies vind je hier

 

GEEN RISICO
Ondanks meer dan 50 jaar ervaring reageren sommige stoffen heel soms (1 op 1000) anders dan verwacht op onze behandeling. Mocht dit onverhoopt tot onherstelbare schade leiden, zullen wij hier een passende vergoeding tegenover stellen. Wij nemen geen enkel risico met jouw kostbare textiel en gaan verder dan de landelijk bepaalde normen in onze services en kwaliteitsbewaking. 

 

 

WINACTIES
Momenteel zijn er geen lopende acties. Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Volg ons dan op Facebook of Instagram. Hier vind je nog veel meer handige informatie rondom textielreiniging. 

   

Bekijk hier hoe (de jurk van) Kavita haar mooiste dag beleefde
en wij de reiniging verzorgde:

BLOGS 

 

 

5 dingen die bijna ieder bruidspaar vergeet te plannen

 

Een trouwjurk reinigen, waar moet je op letten?

 
       
324