SAMEN SCHOON GOED

Topcleaning staat voor je klaar, ook in tijden als deze!

De wereld staat op zijn kop door het nieuwe coronavirus.  Zo’n opkomende pandemie boezemt angst in bij ons allemaal. Mensen kopen massaal mondkapjes en gebruiken handschoenen en inmiddels zijn veel organisaties en scholen gesloten, mensen werken noodgedwongen veel thuis, onderwijs op afstand en dit jaar geen eindexamens voor middelbare scholieren. Alles is zowat anders of verloopt anders, anders dan normaal.

Veilig Werken

Ook bij Topcleaning hebben we te maken met veranderingen. Allereerst hebben ook wij, net als iedereen te maken met alle onzekerheden die deze situatie met zich mee brengt. De flessen desinfectie zijn ook hier niet meer weg te denken, net als de flessen handgels. Ze zijn onderdeel geworden van onze dagelijkse routine, net zoals andere maatregelen zoals het houden van 1,5 meter afstand en het hebben van een deurbeleid. Alles om maar goed voor elkaar te zorgen op onze werkplek, zowel voor onze klanten als voor onze medewerker/ster(s).

Desinfectie

Onze expertise die we in de loop der jaren hebben ontwikkeld, samen met onze leveranciers, op het gebied van desinfectie komt vooral nu in deze periode goed van pas. Uit onderzoek blijkt dat natreinigen/natwassen op een temperatuur van 30 graden of lager, micro-organisme en virussen niet doodt zonder dat er een desinfectant is toegevoegd. Daarbij is dan ook een optimale dosering heel belangrijk, daar hebben we in de loop der jaren ook genoeg ervaring mee opgedaan. Het is ook van groot belang dat besmet wasgoed goed afgesloten wordt aangeleverd ter reiniging. Daarom adviseren wij ook onze Protectbag, hiermee kun je direct na de besmetting, het textiel veilig verpakken. Hierna kun je deze kleding, met zak en al, het reinigingsproces in doen.

 

 

Samen  Schoon Goed

We zijn dan ook bijzonder trots op onze medewerker/ster(s). Als Topcleaning verzorgen wij dienstverlening voor cruciale beroepsgroepen, zoals o.a. de brandweer, de ambulancedienst, de politie, de foodindustrie, de calamiteitenindustrie. Elke dag opnieuw zijn onze medewerker/ster(s) op onze locatie aanwezig, staan hun ook bloot aan een grotere kans om besmet te raken, met maar één doel SAMEN SCHOON GOED af te leveren, zodat ook de cruciale beroepsgroepen goed door kunnen draaien, maar we ook het textiel nog kunnen bezorgen bij opa en oma, die nu niet zelf de deur uit kunnen. We doen dit in eendracht en met daadkracht. Zorg goed voor jezelf en zorg vooral ook voor elkaar in deze bijzondere, onzekere periode.

Barry Evers & Chantal Drent

Recent Posts
Contact ons

Hi, Heb je een reinigingsvraag of wens? Stel je vraag, we adviseren je graag! Team Topcleaning Harderwijk

topcleaning iso certificering kwaliteit reiniging