Ga voor fris én veilig:

FRIS
DE WEG OP
 

 

 

 

IN 3 … 2 … 1 …

REVIEW TOPCLEANING

Jouw mening is belangrijk voor ons. We doen er alles aan om altijd Topservice en Topkwaliteit te leveren. Bedankt dat je de tijd wil nemen voor deze korte feedback. Hierdoor kunnen wij onze service en kwaliteit blijven verbeteren

9.8
Kwaliteit
10
Service

Jolijn Verzandvoort
uit Rotterdam
Gemiddelde score: 10.0
Jolijn Verzandvoort schreef op 01 mei 2018:

 

“Top service!”

Vriendelijk en snel geholpen, en super dat ze je jurk komen ophalen en brengen, zelfs helemaal in Rotterdam! Daarnaast is de prijs ook zeer acceptabel, ben overall erg tevreden!

Patricia van Gent
uit Vlaardingen
Gemiddelde score: 10.0
Patricia van Gent schreef op 01 mei 2018:

 

“Weer helemaal gelukkig!”

Mijn jurk was erg vuil geworden en hing toch al bijna een jaar in de kast voor hij gereinigd kon worden, toch is hij weer helemaal schoon en mijn schoenen zijn ook weer helemaal schoon geworden. Echt top gewoon ook een super service en zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

EP
uit Zevenaar
Gemiddelde score: 10.0
EP schreef op 10 januari 2018:

 

“Fantastische service”

Mijn trouwjurk oogt na reiniging weer als nieuw. Snelle en prettige service.

G. vd Weert
uit Arnhem
Gemiddelde score: 10.0
G. vd Weert schreef op 27 februari 2018:

 

“Prettige communicatie en goede service”

Ik kwam via google bij Topcleaning, vond het erg spannend mijn trouwjurk hierheen te sturen. Eenmaal op de site vond ik ook dat het trouwpak van mijn man professioneel gereinigd kon worden dus die meteen meegestuurd. Er werd gebeld om een afspraak te maken over het tijdstip van ophalen, daarna werd er gebeld over het resultaat (een klein vlekje aan de binnenkant van de sleep was te hardnekkig en kregen ze er niet uit), en vervolgens werd er gebeld over een bezorgafspraak. Heel keurig en alle afspraken netjes nagekomen. Vriendelijke mensen aan de telefoon en de chauffeur was ook vriendelijk. Heel prettige ervaring voor ons!

M.Meijsen
uit Schiedam
Gemiddelde score: 10.0
M.Meijsen schreef op 13 februari 2018:

 

“Trouwjurk”

Mijn jurk wil ik laten reinigen door een goed en betrouwbaar bedrijf. Topcleaning kwam zeer goed uit de reviews. Een enorm voordeel vond ik dat mijn jurk gehaald en gebracht zou worden want daar had ik zelf inmiddels hoogzwanger zelf geen zin in. Topcleaning communiceerde telefonisch heel netjes, de chauffeur erg vriendelijk en netjes en mijn jurk ziet er perfect uit. Kortom zeer tevreden!

Lianne
uit Driebruggen
Gemiddelde score: 9.0
Lianne schreef op 27 februari 2018:

 

“Ideale service”

Ik ben zeer enthousiast over de service van Topcleaning. De communicatie verliep erg prettig en mijn jurk werd opgehaald en weer thuis gebracht, wat heel fijn was aangezien ik en mijn man beiden geen rijbewijs hebben! De jurk was aan de onderkant flink zwart geworden door al het stof en in het kant zat stro en andere rommel vast. Gelukkig is hij nu weer wit en bijna helemaal schoon geworden. Ik ben tevreden!

Dominique
uit Horst
Gemiddelde score: 10.0
Dominique schreef op 21 december 2017:

 

“Prachtige trouwjurk”

Ik had een prachtige trouwjurk. Helaas was er tijdens het feest rode wijn op gekomen. Gelukkig is deze eruit! Mijn jurk is weer als nieuw! En staat nu prachtig in mijn slaapkamer! Ook de rest van de feestkleding van familie is weer super mooi! Ben er erg blij mee.

Liza van der Meer
uit Roelofarendsveen
Gemiddelde score: 10.0
Liza van der Meer schreef op 12 december 2017:

 

“Mooi schoon!”

De bruidsjurk en het trouwkostuum laten reinigen en beide weer mooi schoon retour gekregen. De jurk was echt zwart van onder en nu weer mooi wit, super blij mee, dankjulliewel!

Anouk Duijnisveld
uit Den Haag
Gemiddelde score: 9.5
Anouk Duijnisveld schreef op 12 december 2017:

 

“TOP Cleaning TOP service”

Aangezien onze bruiloft op de boerderij van mijn schoonouders heeft plaats gevonden, was mijn gebroken witte jurk goed zwart aan de onderzijde. Meerdere malen hier communicatie over geweest en geadviseerd wat te doen. Zij waren niet tevreden en hebben mij korting gegeven (en zelfs de schoenen gratis gereinigd) terwijl de jurk in mijn optiek heel goed schoon is geworden! Zeer tevreden en blij met deze keuze

Anita Pas
uit Hoek van Holland
Gemiddelde score: 10.0
Anita Pas schreef op 05 december 2017:

 

“Erg vuile trouwjurk”

Trouwjurk was erg vuil en is prachtig schoon geworden. Service was ook perfect.
Erg tevreden ik kan het iedere bruid aanraden

Iris
uit Putten
Gemiddelde score: 10.0
Iris schreef op 24 november 2017:

 

“Super nette service”

Ik heb na mijn bruiloft op internet gezocht naar een goede stomerij. Na veel goede reviews gelezen te hebben, had ik besloten om voor topcleaning te gaan. Ik had me aangemeld en al snel werd ik gebeld om de jurk te komen ophalen. Het reinigen heeft bij mij wel langer geduurd, maar dat was waarschijnlijk ook omdat ik in het trouwseizoen en midden in de zomervakantie getrouwd bent. Toen hij klaar was kreeg ik weer een telefoontje om een afspraak te maken om terug te brengen. Ik heb de afspraak vanwege omstandigheden 2x moeten verzetten, Maar dat was voor topcleaning geen probleem. Ze bleven vriendelijk en uiteindelijk is mijn jurk weer netjes thuis bezorgd. Ik ben er super blij mee!

Nathalie
uit Sint Anthonis
Gemiddelde score: 10.0
Nathalie schreef op 23 november 2017:

 

“Zeer tevreden”

Rianne
uit Amsterdam
Gemiddelde score: 10.0
Rianne schreef op 02 november 2017:

 

“Helemaal top!”

Ik heb mijn trouwjurk en sluier laten reinigen. Het was ideaal dat het thuis werd opgehaald en weer thuis werd gebracht, en mijn jurk en sluier zijn weer perfect schoon! Ik had op de trouwdag de lusjes die je kon gebruiken om je jurk aan een kledinghanger op te hangen, van mijn jurk afgeknipt om te voorkomen dat ze uit mijn jurk zouden steken, en Topcleaning heeft er weer (zonder dat ik hierom hoefde te vragen) nieuwe aangezet! Heel fijn.

Evita
uit Nijmegen
Gemiddelde score: 10.0
Evita schreef op 01 november 2017:

 

“Erg tevreden”
Ik heb mijn trouwjurk laten reinigen door topcleaining, en ben erg tevreden. Jurk werd opgehaald en teruggebracht, erg fijn. Ook werd er telefonisch contact opgenomen om te overleggen over kleine beschadigingen die ze voor het reinigen tegen waren gekomen (en deze werden ook nog eens kosteloos gerepareerd!). Al met al ben ik erg tevreden.
Mulder
uit Stadskanaal
Gemiddelde score: 10.0
Mulder schreef op 31 oktober 2017:

 

“correct en betrouwbaar”
Ze hebben de trouwjurk bij ons (bij ouders) weggehaald, en brachten de trouwjurk bij mijn dochter terug. Wij wonen in het noorden en dochter in Amersfoort.
Steeds netjes door topcleaning gebeld en dingen goed afgesproken en geregeld.
Adla Rouached
uit Amsterdam
Gemiddelde score: 10.0
Adla Rouached schreef op 12 oktober 2017:

 

“Top geregeld”
Na een mega drukke periode wordt je jurk opgehaald en weer teruggebracht; hoe heerlijk! De service was goed, ze dachten goed mee, waren flexibel en de kwaliteit is goed. Daarnaast is de prijs niet gebaseerd op de prijs van je jurk, zoals bij veel andere dienstverleners wel het geval is. Kortom; Top geregeld!

Kim
uit Drachten
Gemiddelde score: 7.0
Kim schreef op 12 oktober 2017:

 

“Netjes”
Jurk is mooi gereinigd en contact was goed. Fijn dat ze ophalen en komen brengen. Jurk is niet 100% schoon geworden (sleep blijft licht vervuild) en dan vind ik de prijs toch wel wat hoog.

Mirella Franje
uit Dordrecht
Gemiddelde score: 10.0
Mirella Franje schreef op 04 oktober 2017:

 

“”
Perfecte service, kan er niks anders van maken. Dezelfde avond nog gebeld na mijn aanmelding. Half uur van te voren gebeld dat ze eraan kwamen en met terug brengen ook, echt super geregeld en heel fijn in te plannen zo. Kleding kwam weer super schoon terug en ik had niet de meest gemakkelijkste jurk haha. Bij het terug brengen kreeg ik nog een complimentje dat het een prachtige jurk was, super leuk te horen na je bruiloft.
Ik zou zeggen ga vooral lekker door met deze service, ik vertrouw jullie voor je volle 100%.
Chloe Ivanovic
uit Eindhoven
Gemiddelde score: 9.5
Chloe Ivanovic schreef op 03 oktober 2017:

 

“Prettige communicatie, goede service”
Zowel mijn trouwjurk als het pak van mijn man laten reinigen bij Topcleaning. In vergelijking met andere stomerijen/reinigingsbedrijven vond ik de prijs bij Topcelaning meevallen.
Kleding is op afspraak thuis opgehaald en weer thuis gebracht. Mijn jurk was aan de onderkant helemaal zwart, dit is er grotendeels uitgehaald. In overleg is besloten om niet nog verder te reinigen, omdat dit mogelijk het kant aan zou tasten (en de vlek aan de onderkant is lichtgrijs, en niet zichtbaar als je de jurk aan zou hebben). Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Andrea Dees
uit Wijnjewoude
Gemiddelde score: 10.0
Andrea Dees schreef op 28 september 2017:

 

“Zeer tevreden”
Ricardo en Jacquelien
uit Bunschoten
Gemiddelde score: 10.0
Ricardo en Jacquelien schreef op 28 september 2017:

 

“Trouwkostuum en jurk”
Zeer tevreden over de communicatie. Komen bij je thuis om de trouwkostuum en jurk mee te nemen. (Je bent wel een enige tijd alles kwijt) maar het resultaat is perfect!!
Arjen kremer
uit Uithuizen
Gemiddelde score: 10.0
Arjen kremer schreef op 28 september 2017:

 

“Trouwjurk weer prachtig”
Ideale service van topcleaning! Thuis gehaald en gebracht en dan ook nog een prachtig schoon! De jurk is keurig behandeld en we zijn dan ook meer als tevreden!
Mandy
uit Uithoorn
Gemiddelde score: 10.0
Mandy schreef op 06 september 2017:

 

“TOPCLEANING Top service!!”
Mijn jurk was helemaal vies en zwart aan de onderkant en nu is hij weer als nieuw! Ook het pak van mijn man ziet er keurig netjes uit. En het ophalen en brengen is erg prettig, een hele fijne service!
Louise
uit Leiden
Gemiddelde score: 10.0
Louise schreef op 05 september 2017:

 

“Zeer tevreden”
Na een feestelijke dag met bruidsreportage buiten was de sleep van mijn jurk behoorlijk bruin geworden. Topcleaning heeft de jurk uitstekend gereinigd. De medewerkers die mij per telefoon te woord stonden en die de jurk kwamen halen/brengen waren uiterst vriendelijk. Het reinigen van een bruidsjurk is niet goedkoop, maar Topcleaning is in vergelijking met veel andere spelers in de markt aanzienlijk voordeliger.
Mariska
uit Dronten
Gemiddelde score: 10.0
Mariska schreef op 25 augustus 2017:

 

“Stralend op een paspop!”
De paspop om de jurk op te doen stond al paraat. Echter leek dit de ochtend na de bruiloft ineens een minder goed idee aangezien de naweeën van een goed feest wel heel erg zichtbaar waren (lees: de onderkant was nagenoeg zwart). Ik was daarom ook blij verrast toen mijn jurk weer als nieuw terug kwam. Een super service met een geweldig resultaat, bedankt!
Desiree
uit Alkmaar
Gemiddelde score: 10.0
Desiree schreef op 25 augustus 2017:

 

“Zeer tevreden”
Na onze huwelijksreis, hebben wij een bericht gestuurd om een afspraak te maken. Binnen een uur werd ik al gebeld voor een afspraak. Binnen een paar dagen werden de kleren al opgehaald. En dat gewoon bij mijn werk. Want ik kon er niet voor thuis blijven. Na een paar weken was alles klaar. In de tussentijd werd ik op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen wat ik erg prettig vond! Toen eenmaal alles klaar was, werd het ook weer netjes bezorgd. Na controle van de kleren, zag alles er weer super uit! Topcleaning is echt een aanrader voor je meest bijzondere trouwkleding!
Jolanda
uit Hoogland
Gemiddelde score: 10.0
Jolanda schreef op 24 augustus 2017:

 

“Hele goede service”
De bruidskleding werd op de afgesproken datum en tijd opgehaald en weer teruggebracht. Het ziet er allemaal weer als nieuw uit en is netjes verpakt. Een aanrader.
Lisette
uit De ronde venen
Gemiddelde score: 9.0
Lisette schreef op 24 augustus 2017:

 

“Prima service”
Na onze bruiloft hebben wij onze trouwkleding (trouwjurk , hoepel en compleet pak) laten reinigen. Ik werd keurig gebeld voor het maken van een ophaalafspraak en na een aantal weken weer gebeld voor het maken van een terugbreng afspraak. Geen probleem dat dit werd gewijzigd naar een andere regio. Zag er allemaal tiptop uit en pas achteraf betalen! Top!
Nienke Rammeloo
uit Groningen
Gemiddelde score: 9.0
Nienke Rammeloo schreef op 24 augustus 2017:

 

“Bijna perfect!”
De ophaal- en bezorgservice is echt heel goed! De jurk had nog wel een paar donkere vlekjes en gras tussen de verschillende lagen dus helemaal perfect was het niet.
Naomi Voogd
uit Goedereede
Gemiddelde score: 10.0
Naomi Voogd schreef op 24 augustus 2017:

 

“Mijn jurk is weer als nieuw!”
Mijn trouwjurk is weer helemaal wit, ik had nooit gedacht dat mijn sleep van 3 meter weer helemaal schoon zou worden. Hij staat nu op een paspop in de kamer, helemaal schoon. Hij is echt weer als nieuw! De service was erg goed!
Suzan
uit Nijmegen
Gemiddelde score: 10.0
Suzan schreef op 24 augustus 2017:

 

“Goede service”
Trouwkleding ziet er weer zo goed als nieuw uit. Super!
Kim Treur-Melchior
uit Lisse
Gemiddelde score: 9.5
Kim Treur-Melchior schreef op 24 augustus 2017:

 

“Super”
Onze trouwkleding is weer zoals op de dag zelf!
De kleding kan opgehaald en gebracht worden waar je wilt, je krijgt een half uur van te voren een telefoontje zodat je niet de hele dag aanwezig hoeft te zijn.
Monique
uit Emmen
Gemiddelde score: 10.0
Monique schreef op 24 augustus 2017:

 

“Super schoon geworden plus gerepareerd!”
Frederique
uit Venlo
Gemiddelde score: 10.0
Frederique schreef op 27 juli 2017:

 

“Super ervaring!”
Linda Meischke
uit Maastricht
Gemiddelde score: 10.0
Linda Meischke schreef op 27 juli 2017:

 

“TOPcleaning”
TOPcleaning, met hoofdletters TOP! Van deur tot deur, perfect en snel geregeld. Jurk
Madelon Struijs
uit Schoonhoven
Gemiddelde score: 9.0
Madelon Struijs schreef op 27 juli 2017:

 

“Bruidsjurk weer als nieuw”
Mijn ervaring is super. Bruidsjurk werd opgehaald en weer thuis gebracht. De jurk is goed gereinigd en ziet er weer uit als nieuw!! zou dit iedereen aanbevelen.
A. Veenendaal
uit PUTTEN
Gemiddelde score: 10.0
A. Veenendaal schreef op 18 juli 2017:

 

“Niets was te gek”
Na uitvoerig overleg via de e-mail en over de telefoon, kon ik mijn jurk zelf komen brengen. Bij aankomst wisten ze wie ik was en wat er afgesproken was. Super snelle service! De jurk was binnen een week weer klaar om opgehaald te worden omdat deze nog een tweede keer nodig was.
H.v.Riel
uit Almere
Gemiddelde score: 9.0
Jolijn Verzandvoort schreef op 01 mei 2018:

 

Nice”
My husband convinced me to have my wedding dress professionally cleaned and I’m glad I decided to go for Topcleaning. Even though it is expensive service, my dress looks like new, came back smelling fresh and was nicely packed. The only minus was that with the pick up
Ingrid
uit Haarlem
Gemiddelde score: 10.0
Ingrid schreef op 13 juni 2017:

 

“Mijn trouwjurk weer als vanouds”

Ik heb de mazzel dat ik in 2016 twee keer mijn bruidsjurk aan mocht. De eerste keer in Nederland, de tweede keer in het buitenland. Tussen deze twee keer heb ik mijn jurk laten reinigen door een grote speler op het gebied van trouwjurken reinigen. Het was erg duur en er zaten een aantal pareltjes los. Ik was echt ontevreden.

Toen ik de tweede keer getrouwd was heeft mijn jurk in totaal 9,5 maand in mijn kast gehangen voor ik hem liet reinigen door Topcleaning. Wat een geweldige service. Mijn jurk was weer als vanouds. Het kammetje van mijn sluier was tijdens het stomen stuk gegaan en hier is een nieuwe voor besteld. Hij is schitterend teruggekomen.

Het eindresultaat was echt shocking mooi. Ik had zelfs het idee dat de pareltjes die het andere bedrijf los had gemaakt, weer waren vastgezet.

M. van den Ham
uit Putten
Gemiddelde score: 10.0
M. van den Ham schreef op 06 juli 2017:

 

“Perfect gereinigd trouwpak en jurk”
Jurk en pak zijn volledig gereinigd, snelle communicatie en factuur achteraf. De vlekken die in mijn man zijn overhemd zaten (vet/rode wijn) zijn er volledig uit, daarnaast ook de sleep van mijn witte jurk volledig als nieuw geworden. Prachtig resultaat.
Saskia
uit Zevenaar
Gemiddelde score: 10.0
Saskia schreef op 08 juli 2017:

 

“Geweldig”
Op 2 mei jl. zijn we getrouwd. De jurk was aan de onderkant wat vies en aan de voorkant wat kleine vlekjes van het boeket.
Topcleaning gebeld voor een afspraak. De jurk volgens afspraak opgehaald. Na 2 weken al weer een telefoontje wanneer ze de jurk konden terugbrengen. Een woord geweldig! !!!! Alles was helemaal schoon.

Superblij dat de jurk weer terug is.

Kan het elk bruidspaar aanraden.

Roos Bannenberg
uit Leiden
Gemiddelde score: 10.0
Roos Bannenberg schreef op 20 juni 2017:

 

“Heel tevreden”
Prima schoon, prima prijs.
Persoonlijke benadering.
Ik voelde echt zorg voor de bruidsjurk.
Ik werd zelfs even gebeld toen ze nog een extra vraag hadden.
Een aanrader dus!
Elisabeth verloop
uit Katwijk
Gemiddelde score: 10.0
Elisabeth verloop schreef op 20 juni 2017:

 

“Topcleaning”
Aanvraag gedaan via Facebook, volgende dag werd ik gebeld voor afspraak.
Jurk en pak werden opgehaald, paar weken daarna weer netjes thuis gebracht. Jaar na de trouwerij alles weer tiptop netjes en mooi schoon.
Sandra
uit Laren
Gemiddelde score: 10.0
Sandra schreef op 03 juli 2017:

 

“”
Uitermate tevreden. Ik vind het zeker voor dure en bewerkelijke bruidsjurken heel erg de moeite waard om ze door jullie te laten reinigen. Ik heb twee hele bewerkelijke bruidsjurken met veel kraaltjes enz. laten reinigen en ze zijn prachtig schoon geworden. Een jurk hing al meer dan 4 jaar bij mij thuis en was pikzwart aan de onderkant ( zoals de meeste jurken) en die is prachtig schoon geworden. De andere trouwens ook. Ik hoop dat mijn dochters nog eens een feestje gaan geven waar je in je bruidsjurk moet komen, zou toch leuk zijn om dan in zo’n super schone jurk te verschijnen. Heel veel dank voor de goede en uiterst vriendelijke service.
Monique
uit Boxtel
Gemiddelde score: 10.0
Monique schreef op 13 juni 2017:

 

“Goede service”
Een bedrijf met een zeer goede service! Vanaf het maken van de afspraak tot het uiteindelijk resultaat: een brandschone trouwjurk, verliep het proces zonder kleerscheuren. Ik raad dit bedrijf zeker aan iedereen aan.
Anne
uit Vlijmen
Gemiddelde score: 10.0
Anne schreef op 13 juni 2017:

 

“Snel en netjes”
Recent hebben we onze trouwkleding laten reinigen door Topcleaning.
Dit is erg netjes gedaan, alles is goed schoon en lijkt weer als nieuw. Alle afspraken die ze met je maken komen ze netjes na, zo ook het bellen 20 minuten voordat ze bij je komen om de kleding op te halen of terug te brengen. Ze leveren ook sneller dan de indicatie die ze afgeven, dat is ook ontzettend prettig.

Ik zou dit zeker aanbevelen.

Brigitte
uit Veldhoven
Gemiddelde score: 10.0
Brigitte schreef op 01 juni 2017:

 

“Niet goedkoop, wel superservice!”
Mijn jurk was echt erg vies, maar hij is helemaal schoon geworden! 🙂 Ik werd netjes gebeld om te checken of ik het goed vond om hem twee keer te reinigen, omdat het dan wat langer ging duren. Afspraken maken ging ook heel soepel.
Marion Snoeren
uit Den Bosch
Gemiddelde score: 10.0
Marion Snoeren schreef op 01 juni 2017:

 

“Super service, en prijs kwaliteit verhouding, ik raad het iedereen aan!”
Edith
uit Harderwijk
Gemiddelde score: 10.0
Edith schreef op 01 juni 2017:

 

“Snelle en uitstekende service”
Mijn trouwjurk is brandschoon geworden, ik had niet verwacht dat het mogelijk was. Supersnelle service: binnen een week was mijn jurk opgehaald en weer teruggebracht. En dat in het bruidshoogseizoen!
A. Veenendaal
uit PUTTEN
Gemiddelde score: 10.0
A. Veenendaal schreef op 18 juli 2017:

 

“Niets was te gek”
Na uitvoerig overleg via de e-mail en over de telefoon, kon ik mijn jurk zelf komen brengen. Bij aankomst wisten ze wie ik was en wat er afgesproken was. Super snelle service! De jurk was binnen een week weer klaar om opgehaald te worden omdat deze nog een tweede keer nodig was.

Contact

  • Heb je een specifieke wens of vraag? Neem dan gerust contact op. We adviseren je graag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact ons

Hi, Heb je een reinigingsvraag of wens? Stel je vraag, we adviseren je graag! Team Topcleaning Harderwijk