AL MEER DAN 50 JAAR

SPECIALIST
IN TEXTIELREINIGING
 

 

 

 

topcleaning vakmanschap binnenkijken
SINDS 1965

GOED BETER SCHOON

Vanuit Harderwijk verzorgen we al meer dan 50 jaar het reinigen van je kleding en ander textiel. Met enthousiasme, vakmanschap, oog voor detail én de meest milieuvriendelijke technieken. Ons verhaal: Van Stomerij Top Cleaning naar Topcleaning textielreinigers, van stomerij naar specialist.

CERTIFICATEN & AWARDS

ISO 9001 CERTIFICAAT 2019 - 2022

Topcleaning is ISO 9001 gecertificeerd!
In een intensief traject van bijna 1 jaar, is Topcleaning en haar team volledig conform vastgelegde standaarden op het gebied van reinigen gaan werken. Het verkrijgen van dit ISO 9001 certificaat is de bevestiging en bekroning op deze bijzondere prestatie. Wij willen als bedrijf constante kwaliteit leveren en ons continue verbeteren. De ISO certificering toont dat we aan de kwaliteitseisen voldoen en helpt ons om ieder jaar weer beter te worden.

CERCLEAN CERTIFICATE 2017 - 2020

Het is 2017.  We staan op het Laundry Experience Event. Topcleaning ontvangt als een van de eerste stomerijen ter wereld, het CerClean kwaliteitscertificaat.
Dit certificaat is verbonden aan de hoogste internationale kwaliteitseisen en ISO normen in de stomerij en wasserij branche.

NETEX MILIEU CERTIFICAAT 2017-2019
NETEX KWALITEIT CERTIFICAAT
LID NETEX

Topcleaning is lid van de brancheorganisatie NETEX. Als lid maken wij gebruik van het handboek Milieuzorg. Er wordt voordurend geïnvesteerd in de nieuwste reinigingstechnieken en energiebesparende mogelijkheden.

CERTFICATEN

Daarnaast beschikken wij over een geldig Milieucertificaat en Kwaliteitscertificaat van de NETEX. Deze zijn allebei in maart 2018 (geldig t/m 2021) weer vernieuwd.

Daarnaast is Topcleaning in bezit van het internationale  Cerclean® kwaliteitscertificaat, uitgegeven door CINET.

CINET GLOBAL AWARD 2nd 2016

Topcleaning wordt beloond met een tweede plaatsGlobal Award for Best Practices Textile Cleaning 2016’.

Deze prestigieuze prijs wordt eens in de vier jaar uitgereikt. Deze prijs is een belangrijke graadmeter van kwaliteit in de textielbranche. We zijn dus enorm trots op om op de tweede plek te mogen eindigen, wereldwijd!

Daarnaast ontving Topcleaning een “Certificate of Excellence” van CINET. CINET is het internationaal overkoepelende orgaan van de textielwereld.

NETEX JAARPRIJS 2016

In 2016 is het weer raak, Wederom mogen we met de NETEX jaarprijs naar huis. Een enorme eer om deze prijs 2x te mogen ontvangen. Wij blijven streven naar een optimale service, uiteraard door vakmanschap.

CINET EUROPEAN AWARD 2014

Tijdens de EXPOdetergo International in Milaan in oktober 2014.
Topcleaning wordt beloond met de ‘European Award for Best Practices Textile Cleaning 2014’.

Deze internationale prijs wordt eens in de vier jaar uitgereikt. Deze prijs is een belangrijke graadmeter van kwaliteit in de textielbranche.

Daarnaast ontving Topcleaning een “Certificate of Excellence” van CINET. CINET is het internationaal overkoepelende orgaan van de textielwereld.

NETEX JAARPRIJS 2014

In maart 2014 wint Topcleaning de “NETEX Marketing Jaarprijs 2014”.

In totaal werden uit 350 bedrijven 20 textielreinigers genomineerd. Deze bedrijven zijn beoordeeld op de volgende punten:

 • milieuvriendelijkheid
 • bedrijfspresentatie
 • innovatie
 • marketing
 • moderne dienstverlening
 • klanttevredenheid
INNOVATIEPRIJS 2011

Topcleaning won, tijdens de vijfde editie van het Business Event gemeente Harderwijk in 2011, de Innovatie Award. Deze award werd toegewezen aan Topcleaning. “Voor het continu willen vernieuwen van het bedrijf en het bewust bezig zijn met het milieu. Topcleaning heeft binnen de branche een voorbeeldfunctie.”

TEAM TOPCLEANING HARDERWIJK

 • Naam Medewerker
  Naam Medewerker TEAM TOPCLEANING HARDERWIJK
 • Naam Medewerker
  Naam Medewerker TEAM TOPCLEANING HARDERWIJK
 • Naam Medewerker
  Naam Medewerker TEAM TOPCLEANING HARDERWIJK
 • Naam Medewerker
  Naam Medewerker TEAM TOPCLEANING HARDERWIJK
 • Naam Medewerker
  Naam Medewerker TEAM TOPCLEANING HARDERWIJK

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een van de pijlers waarop wij onze wasjes draaien. Hier vind je alles rondom ons MVO-beleid:

In het kader van maatschappelijk en verantwoord ondernemen (MVO), ontwikkelden wij,  Topcleaning, in ons beleid een aantal speerpunten. Deze speerpunten worden niet alleen goed bewaakt, maar ook binnen onze organisatie verder uitgebouwd.

Wij zijn ons bij Topcleaning erg bewust van het belang van MVO en leveren waar mogelijk, een bijdrage aan een schoon en hygiënisch welzijn van de klant. Het milieu wordt belast door het gebruik van fossiele brandstoffen, energie, het gebruik van oplosmiddelen en detergenten. Het is dus onze zaak het gebruik hiervan terug te dringen, zónder op kwaliteit in te moeten leveren.

Om die reden zoeken we bij Topcleaning voortdurend naar gelijkwaardige alternatieven en niet zonder succes!

OPTIMALISATIE REINIGING & APPARATUUR

In 2008 zijn we bij Topcleaning definitief afgestapt van het reinigen met traditionele oplosmiddelen. Om zo plaats te maken voor milieuvriendelijke alternatieven. Mede daarom is Topcleaning begin 2010 uitgenodigd om als eerste in Nederland een reinigingsmachine te testen. Deze machine werkt met een reinigingsvloeistof die 100% vrij van gechloreerde koolwaterstoffen is.

SYSTEM K4

De positieve resultaten zijn inmiddels wereldwijd bekend. Dit heeft de reinigingsbranche dan ook voorgoed veranderd. In oktober 2012 zijn we volledig over gegaan op de meest milieuvriendelijke manier van reinigen. Door de aanschaf van de nieuwste machine in deze serie. (voor meer informatie kun je terecht op www.systemk4.com)

MILIEU EFFICIËNTE TRANSPORT & APPARATUUR

Bij vervanging van transportmiddelen heeft Topcleaning zich opgelegd om uitsluitend gebruik te maken van transportmateriaal dat voldoet aan de laatste EURONORM verbrandingsmotoren. Bij aanschaf van nieuwe transportmiddelen zijn de uitstoot-waardes  van fijne roetdeeltjes en CO2 van doorslaggevende aard.

Omdat textielreiniging bedrijven relatief meer energie verbruiken bij reiniging, drogen en opmaken van textiel, is er constante aandacht voor energie arme apparatuur. Ook binnen onze gebouwen wordt continue gewerkt aan warmte terugwinning voor verwarming of hergebruik. In 2012 hebben we deelgenomen aan een energiescan en zijn vervolgens over gestapt naar groene stroom.

DUURZAAMHEID

Inmiddels is ons bedrijf één van de meest duurzame bedrijven in de branche, wereldwijd. We houden ons niet alleen aan de milieueisen van de wet, we gaan een paar flinke stappen verder.

INNOVATIE & ONTWIKKELING

Textielreinigingsbedrijven zijn complexe bedrijven waar zich veel disciplines en technieken voltrekken. Internationaal zijn er veel ontwikkelingen binnen de reinigingsbranche. Topcleaning bezoekt dan ook veel internationale beurzen en volgt de ontwikkelingen op de voet.

ONTWIKKELING

Ondanks de vele innovaties blijft de afwerking en kwaliteit deels afhankelijk van de medewerkers. Daarom investeren wij bij Topcleaning veel tijd en aandacht aan het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers. Onze vakbekwame medewerkers zijn de spil van ons bedrijf en dit is terug te zien in de geleverde kwaliteit.

Meer dan 50 jaar vakmanschap

Stomerij Topcleaning

Stomerij Topcleaning

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Stomerij Topcleaning

Stomerij Topcleaning

opening Stomerij Topcleaning I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Stomerij Topcleaning

Stomerij Topcleaning

Brand @Fahrenheitstraat 50

Benieuwd naar onze services?

Contact ons

Hi, Heb je een reinigingsvraag of wens? Stel je vraag, we adviseren je graag! Team Topcleaning Harderwijk