Topcleaning 3e jaar op rij genomineerd voor Netex prijs

NETEX PRIJS 2016

De jury van de NETEX jaarprijs 2016 (onze landelijke branche vereniging) heeft Topcleaning  voor het 3e jaar op rij genomineerd. We zijn genomineerd op basis van een anonieme beoordeling van de jury. Hierdoor behoren we nu tot de 7 hoogst scorende stomerijen van Nederland!

 

Onderdelen

We hebben ons laten vertellen dat de jury onder meer let op de marketingstrategie & -aanpak van ons bedrijf bij het bepalen van de winnaar. Daarnaast zijn er nog een aantal punten waarop wij beoordeelt worden door de jury. Onze dienstverlening voor doelgroepen & marktsegmenten wordt onder de loep genomen. Daarnaast wordt ook ons kwaliteit & prijs-beleid, organisatie & bedrijfsvoering en visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen, zal uitvoerig worden bekeken en beoordeelt. Als laatste worden onze online services en manieren van innovatie vergeleken met industrie-standaarden en verder.

Winnaar NETEX PRIJS 2016

De winnaar wordt dit jaar bekend worden op 19 maart, tijdens de ‘Worksopdag’. Tijdens deze branche-dag krijgen de genomineerden de kans om zich te onderscheiden. Tevens kan er nog gestemd worden. De uitslag zal later tijdens de branche-dag, live bekend gemaakt worden.

Recent Posts
Contact ons

Hi, Heb je een reinigingsvraag of wens? Stel je vraag, we adviseren je graag! Team Topcleaning Harderwijk

protectbag-in-gebruikspeelhoekje kinderen bruiloft plannen topcleaning reinigen