5 puntjes die bijna elk bruidspaar vergeet te plannen

Er gaan maanden van planning vooraf aan je bruiloft. Gelukkig heb je een ceremoniemeester die je daarbij helpt, maar toch horen we vaak nog verhalen van bruidsparen die essentiële dingen vergeten voor te bereiden. Niet zo gek, want er is ook zó veel om aan te denken. Daarom helpen we je met dit lijstje van dingen die het meest over het hoofd worden gezien, zodat jullie ze niet vergeten!

 

1. Het veranderlijke weer

Helaas wordt prachtig weer nog altijd niet op bestelling geleverd en zitten talloze aanstaande bruidsparen angstig te duimen voor een zonnige trouwdag. Maar je hoeft het niet helemaal aan het lot over te laten. Zorg dat je een back-up plan hebt voor wanneer het onverwacht gaat regenen of frisser wordt dan verwacht.

 

2. Het inlopen van je nieuwe schoenen

Jullie hebben allebei ongetwijfeld prachtige nieuwe schoenen uitgezocht voor je bruiloft. Dat ze geweldig staan bij je outfit weet je natuurlijk al, maar heb je er ook aan gedacht dat je een hele lange dag op deze schoenen zult lopen? Voorkom dat je trouwplezier bedorven wordt door knellende schoenen en vervelende blaren en loop je schoenen dus tijdig in.

 

3. Het mooiste fotomoment

Niets is zo mooi als een bruidsfoto in natuurlijk licht. Het gebeurt nog vaak genoeg dat je tijdens je bruiloft ineens een prachtige zonsondergang ziet en naar buiten rent, om vervolgens net dat mooie moment te missen. Fotografen weten vaak wel precies wanneer dit zogenaamde ‘golden hour’ is, dus zorg dat je vooraf overlegt wat het mooiste moment van de dag is om buiten foto’s te maken.

 

 

4.Een speelhoekje voor de kinderen

Een bruiloft is een feest voor iedereen, dus het is leuk als vrienden en familie gezellig met hun kinderen komen. Het is alleen onvermijdelijk dat die zich ergens op de dag gaan vervelen. Om te voorkomen dat ze tijdens deze onvergetelijke dag in de lampen gaan hangen of in de gordijnen klimmen is het dus slim om een speciaal hoekje voor ze te maken met spelletjes en speelgoed.

 

5. Je trouwjurk reinigen

De dag na je bruiloft zit je er natuurijk niet op te wachten om de reiniging van je bruidsjurk te moeten regelen. Gezien de hoeveelheid aanvragen die we krijgen is dit blijkbaar toch iets dat in de voorbereiding vaak vergeten wordt. Ben jij ook iemand die de bruiloft tot in de puntjes heeft geregeld?

Onze tip: Meld je bruidskleding dan nu binnen 1 minuut online aan en plan al voor de trouwdag een afspraak om je bruidsjurk gratis op te laten halen op een dag en locatie die jou het beste uitkomt! Voor een vaste prijs stomen wij je bruidsjurk met 100% garantie op een veilige reiniging. En natuurlijk betaal je pas achteraf dus het aanmelden is geheel vrijblijvend!


SAVE THE DATE!

1 TROUWKLEDING AANMELDEN
2 GEGEVENS + BEVESTIGEN
 •   Reserveer de reiniging van jullie trouwkleding, vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een ophaal-afspraak!
 • Prijs: € 195,00 Aantal:
 • Prijs: € 37,50 Aantal:
 • Prijs: € 22,00 Aantal:
 • Prijs: € 22,50 Aantal:
 • Prijs: € 52,50 Aantal:
 • Prijs: € 30,00 Aantal:
 • Prijs: € 12,50 Aantal:
 • Prijs: € 7,50 Aantal:
 • Prijs: € 22,50 Aantal:
 • Prijs: € 55,00 Aantal:
 • Prijs: € 12,50 Aantal:
 •    
  Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW
Recent Posts
Contact ons

Hi, Heb je een reinigingsvraag of wens? Stel je vraag, we adviseren je graag! Team Topcleaning Harderwijk

topcleaning iso certificering kwaliteit reinigingnetex jaarprijs prijs winnen topcleaning harderwijk