reserveer nu de reiniging van jullie trouwkleding:

SAVE
THE
DATE
 

 

 

 

Topcleaning Trouwjurk laten reinigen

Elke trouwjurk

Alle trouwjurken van Nederland reinigen wij voor een vaste prijs

Topcleaning Harderwijk

COMPLETE BRUILOFT

Al jullie trouwkleding, weer stralend als jullie mooiste dag

Topcleaning Trouwjurk laten reinigen

VAKKUNDIGE REINIGING

Wij bieden je een vakkundige reiniging van jullie trouwkleding

Topcleaning Harderwijk

SAVE THE DATE

Reserveer nu de reiniging van jullie trouwkleding, wij regelen de rest

SAVE
THE
DATE

Topcleaning Harderwijk

Het ja-woord, dé jurk, het feest. Jullie trouwkleding draagt vast en zeker de sporen van deze onvergetelijke dag. Een zwarte sleep, een vlekje van het diner maar ook make-up sporen zijn veel voorkomende vlekken na een geweldige dag. Dit geeft niks! Wij hebben een team van vakmensen voor je klaar staan. Zij zijn er om jullie trouwkleding weer om te toveren in de stralende kleding, als aan het begin van jullie dag. Wat je daarvoor moet doen is heel simpel: Reserveer hier de reiniging van jullie trouwkleding, wij doen de rest voor je.

VAKWERK

Maar liefst 99,9% van alle bruidsjurken wordt weer helemaal schoon. Toch kan het voorkomen dat het vuil zich te diep in de vezel heeft gehecht. Zoals de onderkant van je trouwjurk die over de grond sleept. Dit hardnekkige vuil kan soms niet helemaal verwijderd worden. Mocht dit voorkomen, dan word je hiervan op de hoogte gesteld. Ben je toch niet helemaal tevreden met het resultaat? Dan heb je recht op een gratis overbehandeling.

Ons team van vakmensen behandelt jullie trouwkleding met de uiterste zorg. Of het nu gaat om; borduurwerk, kralen of andere bijzonderheden: wij houden rekening met elk detail. Zijn er bijzonderheden aan jullie trouwkleding? Laat het dan vooral ons weten!

EEN
BRUIDJURK
REINIGEN
IS VAKWERK

Trouwkleding reinigen

GRATIS
VERZENDING
DOOR HEEL
NEDERLAND

Topcleaning Trouwjurk laten reinigen

VERZENDING

We halen en bezorgen jullie trouwkleding kosteloos door heel Nederland (met uitzondering van de waddeneilanden). Het ophalen en bezorgen kan dus vrijwel op elk adres naar wens in Nederland. Zo kunnen we jullie trouwkleding op je werk, bij de buren of bij vrienden afleveren. Je kunt dit aangeven bij de opmerkingen of wanneer we telefonisch de afspraak inplannen.

REINIGINGSDUUR

Al met al beslaat dit proces ongeveer 3 weken (januari t/m juni), van juli tot december kan het oplopen tot 6 weken. Hebben jullie je trouwkleding sneller weer nodig? Vanwege een 2e ceremonie bijvoorbeeld? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Trouwjurk laten reinigen Topcleaning Harderwijk

Elke trouwjurk

Alle trouwjurken van Nederland reinigen wij voor een vaste prijs

tc_icons_2018_line_ffffff_26

COMPLETE BRUILOFT

Al jullie trouwkleding, weer stralend als jullie mooiste dag

Uniek reinigiginsproces topcleaning harderwijk

VAKKUNDIGE REINIGING

Wij bieden je een vakkundige reiniging van jullie trouwkleding

tc_icons_2018_line_ffffff_36

SAVE THE DATE

Reserveer nu de reiniging van jullie trouwkleding, wij regelen de rest

SAVE THE DATE!

1 TROUWKLEDING AANMELDEN
2 GEGEVENS + BEVESTIGEN
 •   Reserveer de reiniging van jullie trouwkleding, vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een ophaal-afspraak!
 • Prijs: € 195,00 Aantal:
 • Prijs: € 37,50 Aantal:
 • Prijs: € 22,00 Aantal:
 • Prijs: € 22,50 Aantal:
 • Prijs: € 52,50 Aantal:
 • Prijs: € 30,00 Aantal:
 • Prijs: € 12,50 Aantal:
 • Prijs: € 7,50 Aantal:
 • Prijs: € 22,50 Aantal:
 • Prijs: € 55,00 Aantal:
 • Prijs: € 12,50 Aantal:
 •    
  Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

“Zeer tevreden”

“Na een feestelijke dag met bruidsreportage buiten was de sleep van mijn jurk behoorlijk bruin geworden. Topcleaning heeft de jurk uitstekend gereinigd. De medewerkers die mij per telefoon te woord stonden en die de jurk kwamen halen/brengen waren uiterst vriendelijk. Het reinigen van een bruidsjurk is niet goedkoop, maar Topcleaning is in vergelijking met veel andere spelers in de markt aanzienlijk voordeliger.” 

– Louise uit Leiden

“Wow”

“Het maken van een afspraak gaat snel en goed. De afspraak wordt nagekomen. Maandag werd mijn jurk opgehaald en de woensdag erop kreeg ik een telefoontje met wanneer het uitkwam dat ze de jurk weer konden terugbrengen. Dit gebeurde dan ook de volgende dag.  De jurk was bij het aanleveren op sommige plekken zwart maar na de cleaning had de jurk de originele kleur weer terug (creme). Prijs kwaliteit is zeer goed. De jurk is weer als nieuw. Alle kreukels waren er ook meteen uit. Een woord te beschrijven: WOW! Dit bedrijf is een grote aanrader, mocht je niet tevreden zijn dan kan je het kosteloos opnieuw laten reinigen! Dit was echter niet nodig bij mij.”

– Mireille uit Sint-Michielsgestel

“Zeer tevreden”

“Na onze huwelijksreis, hebben wij een bericht gestuurd om een afspraak te maken. Binnen een uur werd ik al gebeld voor een afspraak. Binnen een paar dagen werden de kleren al opgehaald. En dat gewoon bij mijn werk. Want ik kon er niet voor thuis blijven. Na een paar weken was alles klaar. In de tussentijd werd ik op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen wat ik erg prettig vond! Toen eenmaal alles klaar was, werd het ook weer netjes bezorgd. Na controle van de kleren, zag alles er weer super uit! Topcleaning is echt een aanrader voor je meest bijzondere trouwkleding!”

–  Desiree uit Alkmaar

Wil je nog meer reviews over onze service en kwaliteit lezen? Hier vind er meer:

COMPLETE BRUILOFT

Naast de bruid staat meestal de bruidegom, of nog een bruid. Daarnaast staan er vaak nog getuigen, familie, vrienden, bruidsjonkers en -meisjes. Ook de reiniging van de kleding van je gasten verzorgen wij graag voor je.

In het aanmeldformulier kun je ieders kleding aanmelden. Daarna verzorgen wij in 1 keer ál jullie trouwkleding. We halen alle kleding op 1 punt op, door heel Nederland. Na vakkundige reiniging brengen we alles weer bij je terug. Zo kan jouw hele trouwgezelschap weer fris voor de dag komen!

JULLIE
COMPLETE
BRUILOFT

Topcleaning Harderwijk

VEILIGE
HANDEN

tc_icons_2018_line_pink_

KWALITEIT & MILIEU

Service en kwaliteit staan bij Topcleaning hoog in het vaandel. Met meerdere milieu- & kwaliteit certificaten behoren we inmiddels tot de wereldtop op het gebied van textielreiniging.

Daarom kun je er op rekenen dat jullie bruidskleding bij ons in betrouwbare handen is. Wij nemen geen enkel risico met je kostbare textiel. Wij gaan hierin verder dan de landelijk bepaalde normen in onze service en kwaliteitsbewaking.

Contact

 • Heb je een specifieke wens of vraag? Neem dan gerust contact op. We adviseren je graag
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact ons

Hi, Heb je een reinigingsvraag of wens? Stel je vraag, we adviseren je graag! Team Topcleaning Harderwijk