EINDELIJK EEN OPLOSSING, de protectbag

We hebben nieuwe, innovatieve manier ontwikkelt, om veilig jouw besmette werkkleding te isoleren en professioneel te laten reinigen. De Protectbag.

VEILIGHEID VOOROP

In situaties die het uiterste van je vergen, wil je als professional, je volledig op je taken kunnen richten. Of je nu brandweerman, ambulancemedewerker of laborant bent, een volledige focus op je werkzaamheden is cruciaal. Hierom heb je betrouwbare middelen nodig die dit doel ondersteunen. Beschermende kleding is van essentieel belang. Kleding die je na een eventuele besmetting, ook weer veilig en vakkundig gereinigd wil hebben.

VAN THEORIE NAAR PRAKTIJK

Op dit vlak lopen veel instanties tegen een groot probleem aan. Want, wat is nu de beste manier om besmette kleding veilig te verzenden? De theorie stelt scherpe eisen en regels. De praktijk kende, tot voor kort, nog geen ideale werkwijze. Wij bieden je de oplossing met onze speciaal ontwikkelde ProtectBag. Hiermee kun je eenvoudig en veilig, je besmette werkkleding verpakken en laten reinigen.

De ProtectBag is zo ontwikkeld, dat het makkelijk in gebruik is. Besmette werkkleding kan op jouw locatie gelijk geïsoleerd worden. Stop je werkkleding eenvoudig in de binnenzak en sluit deze af. De binnenzak stop je vervolgen in de buitenzak. Hierna kan deze veilig worden verwerkt. Daarna krijg je je werkkleding professioneel gereinigd weer terug.

EINDELIJK EEN OPLOSSING

Op dit moment is er in veel situaties nog gevaar op besmetting. Bijvoorbeeld, wanneer jouw kleding na een werkdag onbeschermd wordt achtergelaten. Of wanneer een medewerker van het reinigingsbedrijf in aanraking komt met jouw kleding. Met de ProtectBag van Toprotect kun je direct na de besmetting jouw kleding geïsoleerd verpakken. Daarna gaat jouw kleding met zak en al het reinigingsproces in. Het resultaat is professioneel gereinigde kleding, waarmee je elke werksituatie weer zorgeloos aan kan.

Signaalkleding Topcleaning Harderwijk tc_icons_2018_line_313_45 tc_icons_2018_line_313_46

 

Recent Posts
Contact ons

Hi, Heb je een reinigingsvraag of wens? Stel je vraag, we adviseren je graag! Team Topcleaning Harderwijk

trouwkleding bruiloft golden hour topcleaning reinigingprotectbag-in-gebruik