Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

Bedrijfskleding reinigen

Schone bedrijfskleding is onmisbaar op de werkvloer. Ten eerste omdat je personeel het gezicht van je bedrijf bepaalt en er dus keurig uit hoort te zien. Maar daarnaast is het voor je werknemers ook veel prettiger werken in schone kleding die comfortabel zit. Verder is er ook veel werkkleding met bijzondere eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan de reflecterende werking van sommige pakken of de andere elementen die bescherming bieden in gevaarlijke situaties. Bedrijfskleding reinigen is dan ook een hele specialisatie op zich, waarvoor je bij Topcleaning aan het juiste adres bent.

SPECIALIST IN BEDRIJFSKLEDING REINIGEN
Een keurig kostuum van een receptioniste vereist een heel andere aanpak dan de overall van een wegwerker. Topcleaning behandelt alle werkkleding dan ook precies vanuit die gedachte. Zorgvuldig wordt bij ontvangst bekeken om wat voor soort kleding het gaat en welke behandelmethode hiervoor het meest geschikt is. Zo kun je de zorgen over je bedrijfskleding reinigen met een gerust hart uit handen geven!

 

ZORGVULDIG STAPPENPLAN
Wanneer u uw bedrijfskleding laat stomen of reinigen, dan wil je uiteraard precies weten wat je van Topcleaning kan verwachten. Daarom wordt er ook een strikt stappenplan gehanteerd, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Op onderstaande pagina’s kun je voorbeelden lezen van hoe deze werkwijze er in de praktijk uitziet:

•  Bedrijfskleding reinigen
•  Brandweerkleding reinigen
•  Ambulancekleding reinigen


OVERIGE BEDRIJFSKLEDING
Ook voor andere soorten bedrijfskleding heeft Topcleaning een specialistische aanpak waardoor je snel weer over schone werkkleding beschikt. Bedrijfskleding laten stomen of meer informatie hierover?
Neem dan gerust contact op zodat we je meer kunnen vertellen!

Wil je meer weten?

Dan horen we graag van je! Stuur ons gerust je vraag of verzoek, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Neem direct contact op
Specialist in bedrijfskleding
  • landelijke dekking
  • persoonlijke identificatiecode
  • zorgvuldige behandeling
  • snelle service
Bedrijfsfilm
198