Topcleaning 2e plaats beste stomerij ter wereld!

Yes! We zijn met Topcleaning op de tweede plaats geëindigd tijdens de wereld ranking van textielreinigers, in Frankfurt. Dit was niet mogelijk zonder de inzet van álle leden ons vakteam.

De mondiale ranking werd georganiseerd door CINET. CINET is het internationaal overkoepelende orgaan van de textielwereld. De tweede plaats behalen is bijzondere mijlpaal. “We zijn hier allemaal ongelooflijk trots op deze prestatie. Het is een erkenning voor de manier waarop we ons werk doen.” Zo maken we bij Topcleaning alleen maar gebruik van energiezuinige apparatuur en milieuvriendelijke reinigingsmethoden. Daarmee loopt Topcleaning voorop in de branche, is te lezen in het juryrapport. De nummer een werd: Fornet Laundry, een Chinese stomerij-keten met bijna 1000 vestigingen in ruim 200 steden.

Wereld innovatie: de Protectbag

De jury in Frankfurt roemde ons innovatieve vermogen. De laatste jaren boeken we veel succes met de ProtectBag. Een product dat we zelf ontwikkelden. We hebben dit product ontwikkelt om besmet textiel snel en veilig te isoleren. Brandweerpakken komen regelmatig in aanraking met verschillende besmettingen. Met de ProtectBag kunnen we deze geïsoleerd verpakken. Daarna gaat het pak, met zak en al, het proces in. Kortom, een super veilige oplossing.

Caravankussens en trouwjurken

We houden het al ruim 50 jaar vol door ons te specialiseren in brand- en roetschade. Inmiddels is ons werkveld flink verbreed. Zo reinigen we onder meer bedrijfskleding, gordijnen en dekbedden. Ook worden gordijnen en andere stoffen brandvertragend gemaakt. Voor trouwjurken geldt een vaste prijs van 195 euro, inclusief ophalen en weer netjes thuisbezorgen.

De prijzenkast

Twee jaar geleden sleepte we al de European Award for Best Practices Textile Cleaning in de wacht. Een prestigieuze prijs die eens in de vier jaar wordt uitgereikt. Deze prijs geldt als een belangrijke graadmeter voor kwaliteit in de textiel-branche. Daarnaast hebben we een Certificate of Excellence van CINET mogen ontvangen voor onze verdiensten.

V.l.n.r. Joke Elzerman (eigenaar), Peter Wennekes (CINET President/CEO), Johan Elzerman (eigenaar)

Recent Posts
Contact ons

Hi, Heb je een reinigingsvraag of wens? Stel je vraag, we adviseren je graag! Team Topcleaning Harderwijk

topcleaning iso certificering kwaliteit reinigingGlobal best practice award 2nd place winnaar topcleaning