Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

Brand- en roetreiniging

Brand is in veel opzichten een ingrijpende gebeurtenis. Heb je het geluk dat (een deel) van je spullen de brand heeft overleefd, is de roet en rookschade vaak aanzienlijk. Jouw textiel weer roet en rook-lucht vrij krijgen is een vak apart.

REINIGEN & ONTGEUREN
Sinds eind jaren ‘80 is dit onze specialiteit.
Met speciaal ontwikkelde middelen reinigen en ontgeuren wij nagenoeg alle textiel. Juist die artikelen die zoveel emotionele waarden hebben, zijn de moeite om door ons te laten reinigen. Denk hierbij aan kleding, de knuffels van de kinderen. Ook interieurtextielen zoals: gordijnen, dekbedden, matrassen en vloerkleden kunnen wij schoon en rook-geur-vrij krijgen.  

DESINFECTIE
Naast het ontgeuren en vakkundig reinigen van brand- en roetschade kunnen wij textielen ook desinfecteren als het nodig is. Mochten er bijvoorbeeld stoffen zijn vrijgekomen tijdens de brand die schadelijk kunnen zijn voor jouw gezondheid.

WATERSCHADE
Naast brand- en roetschade is waterschade ook een veel voorkomend probleem. Dit kan veroorzaakt worden door bluswater, maar ook door een overstroming of lekkage.
Een snelle behandeling geeft in deze gevallen de beste resultaten, dus aarzel niet om contact op te nemen voor advies in jouw situatie.

VRAGEN
Heb je vragen over wat wij voor jouw kleding en textiel kunnen betekenen met onze professionele brand- en roetreiniging? Neem gerust contact op, we vertellen je graag meer.
Wil je meer weten?

Dan horen we graag van je! Stuur ons gerust je vraag of verzoek, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Specialist in het reinigen van brand, roet en waterschades
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Landelijke dekking
  • 24 uur service mogelijk
  • Uniek reinigingsproces gericht op brand en roet schades
Bedrijfsfilm
196