Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

Brandvertragend impregneren

Het brandvertragend impregneren van textiel is een bewezen methode om de brandveiligheid te vergroten. Bijvoorbeeld op kantoor of in horecagelegenheden, maar ook in uw eigen huis. Dat werkt en woont natuurlijk prettiger, maar in veel gevallen kunnen deze maatregelen ook nodig zijn om aan bepaalde verzekeringseisen te voldoen.

Daarom levert Topcleaning na het brandwerend impregneren van textiel altijd het officieel erkende Certificaat Brandveilig. Zo kunt u aantonen dat het textiel aan de strenge eisen op dit gebied voldoet. Het is indien gewenst ook mogelijk om het certificaat in het Engels aan te leveren.

De mogelijkheden van brandvertragend impregneren

Bij brandvertragend impregneren gaat het om meer dan alleen brandveiligheid. Uiteraard staat deze voorop, maar uw textiel dient daarnaast ook een praktisch of decoratief doel. Topcleaning begrijpt dit en werkt daarom met een speciaal ontwikkelde brandvertragende spray. Deze zorgt er niet alleen voor dat de brandvertragende finishing tot in de diepste vezels van het textiel doordringt, maar garandeert bovendien behoud van kleur en vorm.

Complete service in brandwerend impregneren

Naast brandveiligheid denkt Topcleaning ook mee over de praktische zaken bij het brandwerend impregneren van uw textiel. Wilt u bijvoorbeeld brandwerende gordijnen? Dan kunt u deze eenvoudig opsturen of eventueel langsbrengen. Is dat niet mogelijk? Geen probleem, Topcleaning kan het uiteraard ook bij u ophalen en na het brandvertragend impregneren weer bij u afleveren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om binnen uw bedrijf of woning de brandveiligheid te vergroten? We vertellen u graag meer over brandvertragend impregneren en andere maatregelen, dus neem vandaag nog contact op.

Online aanmelden en tarieven?

Bij Topcleaning kunt u uw opdracht online aanmelden en vindt u meteen meer informatie over de tarieven.

Online aanmelden
Brandvertragend impregneren
  • certificaat in nederlands of engels
  • behoud van kleur en vorm
  • snelle service
  • mogelijkheid om gordijnen te laten reinigen en impregneren 
Gerelateerde blogberichten
  • Brandveilig ondernemen: brandwerende gordijnen Lees meer
  • Uw gordijnen wassen of stomen? Lees meer
Ook bekend van:
538 telegraaf nos bnr trouw
197