Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

Tapijt Reiniging

Het tapijt is in veel woningen en bedrijven een onderdeel van het interieur dat veel te verduren heeft. Er wordt over gelopen, er wordt op geknoeid en slijtage en vlekken behoren daardoor tot de onvermijdelijke risico‚Äôs. Logisch, want op een tapijt wordt nu eenmaal geleefd. Het is daarnaast een belangrijk aspect dat de uitstraling van een ruimte bepaalt en daarom wil je dat je tapijt er netjes uitziet en lang meegaat. Wanneer je ervoor kiest om je tapijt te laten reinigen, kies je voor een schone leefomgeving en een langere levensduur van je tapijt.
 

EEN VAK APART
Tapijtreiniging is een vak op zich waarbij een optimaal resultaat van vele factoren afhankelijk is. Met uitgebreide kennis en jarenlange ervaring verzorgt Topcleaning de professionele reiniging van je tapijt. Naast tapijtreiniging kun je bij Topcleaning ook terecht om je 
vloerkleed te laten reinigen en zelfs een Perzisch tapijt kun je met een gerust hart achterlaten. Vastgelijmde vloerbedekking behoort helaas niet tot de mogelijkheden, maar als u contact opneemt verwijzen we je graag door naar een specialist op dit gebied.
 

UITGEBREIDE MOGELIJKHEDEN
Daarbij zorgt Topcleaning niet alleen voor een optimaal eindresultaat, maar wordt er ook op praktisch vlak met je meegedacht. Zo kun je bijvoorbeeld zelf je tapijt bij ons komen brengen, maar is het ook mogelijk dat Topcleaning je tapijt ophaalt en weer aflevert. Vooraf wordt een duidelijke prijs op basis van het aantal vierkante meters en eventuele transportkosten berekend. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om je tapijt te laten reinigen? We staan klaar met antwoorden op al je vragen, dus neem snel contact op!

Online aanmelden en tarieven?

Bij Topcleaning kun je je tapijt online aanmelden en vind je meteen meer informatie over de tarieven.

Online aanmelden
Tapijt reiniging
  • landelijke dekking
  • zeer grondige reiniging
  • persoonlijke identificatiecode
  • snelle service
Gerelateerde blogberichten
  • 5 tips om vlekken uit je tapijt te verwijderen Lees meer
  • Hoe kun je een leren motorpak reinigen? Lees meer
  • Je gordijnen wassen of stomen? Lees meer
  • Chemisch reinigen of stomen, wat is het verschil? Lees meer
  • Uw dekbed wassen of stomen, wat is nu het best? Lees meer
224