Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

Motorkleding reinigen

Een goed motorpak is een van de belangrijkste voorwaarden om van een rit op je motor te kunnen genieten. Aan de ene kant vanwege de beschermende werking, maar daarnaast moet een pak natuurlijk ook lekker zitten. Laat je motorpak reinigen door Topcleaning en je weet zeker dat je nog vele kilometers van je motorkleding kan genieten.
 

ELKE TYPE MOTORPAK REINIGEN
Motorpakken zijn er in verschillende soorten en maten. Vroeger werd er vaak gekozen voor leren motorpakken, maar tegenwoordig bestaan er ook veel motorpakken van extra stevig textiel. Bij
Topcleaning kun je terecht voor het reinigen van beide soorten. Elke stof heeft zijn eigen optimale reinigingsmethode, die ervoor zorgt dat de kwaliteit behouden blijft.

EEN SCHOON MOTORPAK BESCHERMT BETER
Want behalve dat de motorkleding weer schoon wordt, is het ook belangrijk dat andere aspecten juist behandeld worden. Denk bijvoorbeeld aan de ademende werking van sommige stoffen of de waterafstotende coating van teflon. Vuil en olie tasten deze kwaliteiten aan, maar gewone reinigingsmiddelen ook. Daardoor kunnen verschillende problemen ontstaan, zoals motorkleding die nat en koud aanvoelt. Dit komt vaak door beschadiging van de teflon coating, waardoor het pak vocht op kan nemen. Hierdoor neemt de ademende werking af en kan het zelfs aanvoelen alsof het motorpak lekt.

 

EEN COMPLETE OPLOSSING
Gelukkig kun je deze problemen grotendeels voorkomen door regelmatig je motorpak te laten reinigen. Met speciale reinigingsmethodes zorgt Topcleaning ervoor dat de kwaliteit bewaard blijft en je motorkleding weer heerlijk fris aanvoelt. Je kunt je motorkleding bij ons langs brengen in Harderwijk en bij het aanmelden van twee leren motorpakken of meer halen en brengen wij deze zelfs gratis vanaf jouw adres. Daarnaast is er altijd de optie om je motorpak op te sturen via
pakketpost. Vermeld hierbij altijd duidelijk je naam en adresgegevens, zodat wij je motorpak na het reinigen weer gratis naar het juiste adres terug kunnen sturen.

MEER INFO
Je motorpak laten reinigen door Topcleaning? Neem
contact op en we helpen je graag verder, natuurlijk ook als je eerst meer informatie wil.

Online aanmelden en tarieven

Bij Topcleaning kun je je motorkleding online aanmelden en vind je meteen meer informatie over de tarieven.

Online aanmelden
Motorkleding reinigen
  • landelijke dekking
  • zorgvuldige behandeling
  • persoonlijke identificatiecode
  • snelle service
Gerelateerde blogberichten
  • Hoe kun je een leren motorpak reinigen? Lees meer
  • Chemisch reinigen of stomen, wat is het verschil? Lees meer
233