Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

Besmet textiel reinigen

VEILIGHEID VOOROP
In situaties die het uiterste vergen van een professional wil je dat deze zich volledig op zijn of haar taak kan richten. Of het nu om een brandweerman, ambulancemedewerker of laborant gaat, een volledige focus is bij deze werkzaamheden onmisbaar. Om dat te realiseren zijn betrouwbare middelen nodig die dat doel ondersteunen. Beschermende kleding is daarbij van essentieel belang. Kleding die na een eventuele besmetting ook weer veilig en professioneel gereinigd moet kunnen worden.

 

VAN THEORIE NAAR PRAKTIJK
Op dit vlak lopen veel instanties tegen een groot probleem aan, want wat is nu de beste manier om besmette kleding veilig te verzenden naar een reinigingsbedrijf? De theorie stelt scherpe eisen en regels, maar de praktijk kende tot voor kort nog geen ideale werkwijze. Toprotect geeft je de oplossing met de speciaal ontwikkelde Protect Bag, waarmee u eenvoudig en veilig uw besmette werkkleding kunt verpakken en laten reinigen.

 

WANNEER DESINFECTEREND REINIGEN?
Er zijn verschillende situaties waarin het desinfecterend reinigen van textiel van groot belang is. Denk daarbij aan:

•  Asbestbesmetting als gevolg van brandschade
•  Contact met lichaamsvloeistoffen als bloed, urine, etc.
•  Bacteriën na schoonmaakwerkzaamheden

PROTECTBAG
Momenteel is er in veel situaties nog gevaar op besmetting. Bijvoorbeeld wanneer de kleding na een werkdag onbeschermd wordt achtergelaten. Of wanneer een medewerker van het reinigingsbedrijf in aanraking komt met de kleding. Met de Protect Bag van Toprotect kun je direct na de besmetting de kleding geïsoleerd verpakken, waarna deze met zak en al het reinigingsproces ingaat. Het resultaat is professioneel gereinigde kleding, waarmee elke werksituatie weer zorgeloos kan worden aangegaan.

Laat je textiel desinfecterend reinigen door Topcleaning en je bent verzekerd van veiligheid en hygiëne. Eigen kleding kan weer met een prettig gevoel worden gedragen en ook op de werkvloer beperk je zo de risico’s van een mogelijke besmetting.

Wil je meer weten over het veilig verpakken van besmet texiel? Kijk dan eens op de site van Toprotect voor meer informatie over de Protect Bag.

VRAGEN 
Heb je vragen over het desinfecterend reinigen van textiel?
Laat het ons weten, we beantwoorden je vragen graag.

Wil je meer weten?

Dan horen we graag van je! Stuur ons gerust je vraag of verzoek, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Neem direct contact op
Desinfecterend reinigen
  • verzekerd van veiligheid en hygiëne
  • hoogwaardige desinfecterende detergenten
  • besmet textiel veilig vervoeren met de protectbag
  • voor elke stof een specifieke methode beschikbaar
  • desinfectie certificaat in Nederlands of Engels
Gerelateerde blogberichten
280