Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

Online aanmelden en tarieven?

Bij Topcleaning kun je trouwkleding online aanmelden en vind je meteen meer informatie over de tarieven.

Reiniging & Tarieven

Een bruidsjurk reinigen is vakwerk

De jurk die onderdeel was van een van de mooiste dagen van je leven, draagt vermoedelijk de sporen van de onvergetelijke dag. Wil jij je trouwkleding weer laten stralen als het begin van die mooie dag? Wij helpen je graag. 

Ons team van vakmensen behandelt je bruidsjurk met de uiterste zorg. Borduurwerk, kralen, bijzondere materialen, wij houden rekening met elk detail. Bij bijzonderheden houden we je dan ook van voor tot na de reiniging op de hoogte. 

Maar liefst 99% van alle bruidsjurken wordt weer helemaal schoon. Helaas kan het voorkomen dat het vuil zich hecht in de vezel aan de onderkant van de jurk door het slepen over de grond. Deze hardnekkige vlekken kunnen soms niet helemaal verwijderd worden, vaak is dit niet zichtbaar wanneer de jurk nogmaals gedragen zou worden. Wanneer je toch niet helemaal tevreden bent met het resultaat, heb je recht op een gratis overbehandeling.

 

Al met al beslaat dit proces ongeveer 4 weken, tijdens de zomermaanden kan het oplopen tot 8 weken. Heb je je trouwkleding sneller weer nodig, i.v.m. een 2e ceremonie bijvoorbeeld? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden. 

 


“Wow”

“Het maken van een afspraak gaat snel en goed. De afspraak wordt nagekomen. Maandag werd mijn jurk opgehaald en de woensdag erop kreeg ik een telefoontje met wanneer het uitkwam dat ze de jurk weer konden terugbrengen. Dit gebeurde dan ook de volgende dag.  De jurk was bij het aanleveren op sommige plekken zwart maar na de cleaning had de jurk de originele kleur weer terug (creme). Prijs kwaliteit is zeer goed. De jurk is weer als nieuw. Alle kreukels waren er ook meteen uit. Een woord te beschrijven: WOW! Dit bedrijf is een grote aanrader, mocht je niet tevreden zijn dan kan je het kosteloos opnieuw laten reinigen! Dit was echter niet nodig bij mij.”

- Mireille uit Sint-Michielsgestel


 

KWALITEIT

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Met meerdere milieu- & kwaliteitscerticicaten behoort Topcleaning inmiddels tot de wereldtop op het gebied van textielreiniging. (Wij zijn trots) Je kunt er daarom op rekenen dat jouw bruidskleding bij ons in betrouwbare handen is. Wij nemen geen enkel risico met jouw kostbare textiel en gaan verder dan de landelijk bepaalde normen in onze services en kwaliteitsbewaking. 
 


 “Zeer tevreden”

“Na een feestelijke dag met bruidsreportage buiten was de sleep van mijn jurk behoorlijk bruin geworden. Topcleaning heeft de jurk uitstekend gereinigd. De medewerkers die mij per telefoon te woord stonden en die de jurk kwamen halen/brengen waren uiterst vriendelijk. Het reinigen van een bruidsjurk is niet goedkoop, maar Topcleaning is in vergelijking met veel andere spelers in de markt aanzienlijk voordeliger.” 

- Louise uit Leiden 


 

VAST BEDRAG

Voor een vast bedrag van €195,- reinigen wij jouw bruidsjurk vakkundig en met persoonlijke aandacht, ongeacht het aantal onderdelen. Naast je bruidsjurk is het voor de bruidegom uiteraard ook mogelijk om zijn kostuum te laten stomen. Tarieven en overige artikelen, zoals een hoepel, sluier en kinder-trouwkleding, vind je hier. Zo weet je vooraf altijd precies wat de kosten zullen zijn.

 


“Zeer tevreden”

“Na onze huwelijksreis, hebben wij een bericht gestuurd om een afspraak te maken. Binnen een uur werd ik al gebeld voor een afspraak. Binnen een paar dagen werden de kleren al opgehaald. En dat gewoon bij mijn werk. Want ik kon er niet voor thuis blijven. Na een paar weken was alles klaar. In de tussentijd werd ik op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen wat ik erg prettig vond! Toen eenmaal alles klaar was, werd het ook weer netjes bezorgd. Na controle van de kleren, zag alles er weer super uit! Topcleaning is echt een aanrader voor je meest bijzondere trouwkleding!”

-  Desiree uit Alkmaar 

Meer recensies vind je hier


 

VERZENDING

We halen en bezorgen jouw trouwkleding kosteloos door heel Nederland (met uitzondering van de waddeneilanden). Het ophalen of bezorgen van uw bruidsjurk kan op elk adres naar wens in Nederland. Zo kunnen wij de trouwjurk op je werk, bij de buren of bij vrienden afleveren. Je kunt dit aangeven bij de opmerkingen of wanneer wij telefonisch de afspraak inplannen.

 
VRAGEN?

Heb je nog vragen over het reinigen van je trouwkleding? Neem gerust contact op, we helpen je graag!
Of vul
het formulier in en reserveer alvast de reiniging van je trouwkleding. We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact op. 

 Bekijk hier hoe (de jurk van) Kavita haar mooiste dag beleefde en wij de reiniging verzorgde:

Online aanmelden en tarieven?

Bij Topcleaning kun je de reiniging van je trouwkleding online reserveren en vind je meteen meer info over de tarieven.

Reiniging & Tarieven
Bruidskleding reinigen
  • Ruim 50 jaar ervaring in het reinigen van trouwjurken
  • Vakkundige reiniging
  • Gratis halen en brengen in NL
  • Achteraf betalen

     
Gerelateerde blogberichten
  • 5 dingen die bijna elk bruidspaar vergeet te plannen! Lees meer
  • Een trouwjurk reinigen, waar moet u op letten? Lees meer
Aanbevolen door:
logo_trouwplannen

“ Onze tip: stomerij Topcleaning uit Harderwijk, de meest aanbevolen stomerij van Europa. Voor een vaste prijs laat je je trouwjurk stomen door professionals ”

~ Trouwplannen
trouwen_nl_logo

“ Ons advies: Stomerij Topcleaning uit Harderwijk is uitgeroepen tot de Meest Aanbevolen Stomerij van Europa! Zij hanteren een vaste prijs waardoor je altijd van te voren weet waar je aan toe bent. Het ophalen en terugbrengen van je trouwjurk is daarbij ook nog eens gratis! ”

~ Trouwen.nl
pw_logo

“ Super handige service van echte professionals. Naast het stomen van jouw trouwjurk kun je ook het pak van de bruidegom laten reinigen. Wij zijn fan! ”

~ The Perfect wedding
238