Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

Online aanmelden en tarieven?

Bij Topcleaning kun je trouwkleding online aanmelden en vind je meteen meer informatie over de tarieven.

Reiniging & Tarieven

Een bruidsjurk reinigen is vakwerk

De jurk die onderdeel was van een van de mooiste dagen van je leven, draagt vermoedelijk de sporen van de onvergetelijke dag. Wil jij jouw trouwkleding weer laten stralen als het begin van die mooie dag? Wij helpen je graag. 

VAKWERK
Ons team van vakmensen behandelt jouw trouwjurk, trouwpak of zelfs schoenen met de uiterste zorg. Of het nou gaat om; borduurwerk, kralen of andere bijzondere materialen: wij houden rekening met elk detail. Bijzonderheden aan jouw trouwkleding? Laat het dan vooral ons weten!

VAST BEDRAG
Voor een vast bedrag van €195,- reinigen wij jouw bruidsjurk vakkundig en met persoonlijke aandacht, ongeacht het aantal onderdelen. Naast je bruidsjurk is het voor de bruidegom uiteraard ook mogelijk om zijn kostuum te laten stomen. Tarieven hiervan en overige artikelen, zoals een hoepel, sluier en kinder-trouwkleding, vind je hier. Zo weet je vooraf altijd precies wat de kosten zullen zijn.

REINIGING
Maar liefst 99% van alle bruidsjurken wordt weer helemaal schoon. Het kan voorkomen dat het vuil zich te diep heeft hecht in de vezel, zoals de onderkant van de jurk die over de grond sleept. Deze hardnekkige vlekken kunnen soms niet helemaal verwijderd worden. Mocht dit voorkomen, word je hiervan op de hoogte gesteld. Wanneer je toch niet helemaal tevreden bent met het resultaat, heb je recht op een gratis overbehandeling.

KWALITEIT & MILIEU
Service en kwaliteit staan bij Topcleaning hoog in het vaandel. Met meerdere milieu- & kwaliteitscertificaten behoren wij inmiddels tot de wereldtop op het gebied van textielreiniging. Je kunt er daarom op rekenen dat jouw bruidskleding bij ons in betrouwbare handen is. Wij nemen geen enkel risico met jouw kostbare textiel en gaan verder dan de landelijk bepaalde normen in onze services en kwaliteitsbewaking.  


“Wow”

“Het maken van een afspraak gaat snel en goed. De afspraak wordt nagekomen. Maandag werd mijn jurk opgehaald en de woensdag erop kreeg ik een telefoontje met wanneer het uitkwam dat ze de jurk weer konden terugbrengen. Dit gebeurde dan ook de volgende dag.  De jurk was bij het aanleveren op sommige plekken zwart maar na de cleaning had de jurk de originele kleur weer terug (creme). Prijs kwaliteit is zeer goed. De jurk is weer als nieuw. Alle kreukels waren er ook meteen uit. Een woord te beschrijven: WOW! Dit bedrijf is een grote aanrader, mocht je niet tevreden zijn dan kan je het kosteloos opnieuw laten reinigen! Dit was echter niet nodig bij mij.”

- Mireille uit Sint-Michielsgestel


COMPLETE BRUILOFT
Naast de bruid staat de bruidegom, of nog een bruid. Hierbij ook staan vaak ook getuigen, familie, vrienden, bruidsjonkers en -meisjes in hun allermooiste pak. Ook het reinigen van deze kleding verzorgen wij graag voor je.

In het aanmeldformulier kun je ook deze kleding aanmelding en wij verzorgen in 1 keer al jullie trouwkleding. We halen het op 1 punt op (door heel Nederland) en brengen deze na vakkundige reiniging weer bij je terug. Zo kan jouw hele trouwgezelschap weer fris voor de dag komen! 


 “Zeer tevreden”

“Na een feestelijke dag met bruidsreportage buiten was de sleep van mijn jurk behoorlijk bruin geworden. Topcleaning heeft de jurk uitstekend gereinigd. De medewerkers die mij per telefoon te woord stonden en die de jurk kwamen halen/brengen waren uiterst vriendelijk. Het reinigen van een bruidsjurk is niet goedkoop, maar Topcleaning is in vergelijking met veel andere spelers in de markt aanzienlijk voordeliger.” 

- Louise uit Leiden 


SCHOENEN
Trouwen doe je doorgaans niet op blote voeten, en dat weten wij maar al te goed. Van sneakers tot couture, ieder zijn/haar voorkeur. De reiniging van schoenen bevindt zich op dit moment in de pilot-fase. Wat betekent dat we geen garantie kunnen bieden op een 100% veilig schoon resultaat. Daarom bieden wij deze service momenteel GRATIS aan. 

Een veel voorkomend obstakel dat we tegenkomen is dat de stof op de hak tijdens de trouwdag beschadigd is geraakt en dit pas na de reiniging zichtbaar wordt. Deze werd op zijn plaats gehouden door het vuil en komt dus na de reiniging "los" te zitten. Voor de reparatie van dit probleem raden wij een erkende schoenmaker aan en bieden wij dus geen garantie. 

Wij reinigen alle bruids-schoenen GRATIS - op eigen risico.*

*m.u.v. leer en suede, wij reinigen deze artikelen niet en adviseren hiervoor een erkende schoenmaker bij jou in de buurt.  * Eigen risico houdt in dat wij geen 100% garantie kunnen bieden op een schoon/schadevrij resultaat.


“Zeer tevreden”

“Na onze huwelijksreis, hebben wij een bericht gestuurd om een afspraak te maken. Binnen een uur werd ik al gebeld voor een afspraak. Binnen een paar dagen werden de kleren al opgehaald. En dat gewoon bij mijn werk. Want ik kon er niet voor thuis blijven. Na een paar weken was alles klaar. In de tussentijd werd ik op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen wat ik erg prettig vond! Toen eenmaal alles klaar was, werd het ook weer netjes bezorgd. Na controle van de kleren, zag alles er weer super uit! Topcleaning is echt een aanrader voor je meest bijzondere trouwkleding!”

-  Desiree uit Alkmaar 

Meer recensies vind je hier


VERZENDING
We halen en bezorgen jouw trouwkleding kosteloos door heel Nederland (met uitzondering van de waddeneilanden). Het ophalen of bezorgen van jouw bruidsjurk kan dus op vrijwel elk adres naar wens in Nederland. Zo kunnen wij de trouwjurk op je werk, bij de buren of bij vrienden afleveren. Je kunt dit aangeven bij de opmerkingen of wanneer wij telefonisch de afspraak inplannen.


Al met al beslaat dit proces ongeveer 6 weken (jan. t/m juni), van juli tot december kan het oplopen tot 12 weken. Heb je je trouwkleding sneller weer nodig, i.v.m. een 2e ceremonie bijvoorbeeld? Neem dan direct contact met ons op voor de mogelijkheden. 
 


VRAGEN?
Heb je nog vragen over het reinigen van jouw trouwkleding? Neem gerust contact op, we helpen je graag!
Of vul 
het formulier in en reserveer alvast de reiniging van jouw trouwkleding. We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact op. Bekijk hier hoe (de jurk van) Kavita haar mooiste dag beleefde en wij de reiniging verzorgde:

Online aanmelden en tarieven?

Bij Topcleaning kun je de reiniging van je trouwkleding online reserveren en vind je meteen meer info over de tarieven.

Reiniging & Tarieven
Bruidskleding reinigen
  • Ruim 50 jaar ervaring in het reinigen van trouwjurken
  • Vakkundige reiniging
  • Gratis halen en brengen in NL
  • Achteraf betalen

     
Gerelateerde blogberichten
  • 5 dingen die bijna elk bruidspaar vergeet te plannen! Lees meer
  • Een trouwjurk reinigen, waar moet u op letten? Lees meer
Aanbevolen door:
logo_trouwplannen

“ Onze tip: stomerij Topcleaning uit Harderwijk, de meest aanbevolen stomerij van Europa. Voor een vaste prijs laat je je trouwjurk stomen door professionals ”

~ Trouwplannen
trouwen_nl_logo

“ Ons advies: Stomerij Topcleaning uit Harderwijk is uitgeroepen tot de Meest Aanbevolen Stomerij van Europa! Zij hanteren een vaste prijs waardoor je altijd van te voren weet waar je aan toe bent. Het ophalen en terugbrengen van je trouwjurk is daarbij ook nog eens gratis! ”

~ Trouwen.nl
pw_logo

“ Super handige service van echte professionals. Naast het stomen van jouw trouwjurk kun je ook het pak van de bruidegom laten reinigen. Wij zijn fan! ”

~ The Perfect wedding
238