Meer informatie?

Bel+31 341 414 521

Lid van de NETEX

Topcleaning is aangesloten bij de NETEX, de Nederlandse vereniging van Textielreinigers.
 

WAT IS NETEX?
De NETEX is de brancheorganisatie voor stomerijen waarbij zeker 60% van de Nederlandse stomerijen is aangesloten. De vereniging heeft als doel de kwaliteit van de dienstverlening van de aangesloten leden te bevorderen. NETEX neemt dan ook regelmatig initiatief tot onderzoeken om de kwaliteit van de processen te blijven verbeteren. En de vereniging verzorgt ook opleidingen voor de aangesloten stomerijen. Kortom, het NETEX logo staat garant voor kwaliteit!

 

NETEX KWALITEITSGARANTIE
Topcleaning is in het bezit van een Kwaliteitsgarantiecertificaat en een Milieucertificaat. Een kwaliteitsgarantie gecertificeerde textielreiniger wordt intensief gecontroleerd door een extern, onafhankelijk bureau, die allerlei metingen en onderzoeken verricht. Zo wordt gekeken of de textielreiniger volgens strikte regels/normen en milieubewust functioneert. Daarnaast worden ook de werkplek en installaties beoordeeld op juiste handhaving en inrichting. Als een stomerij voldoet aan de regels/normen komt zij in aanmerking voor het NETEX Kwaliteitsgarantiecertificaat. Het NETEX Kwaliteitsgarantiecertificaat is, naast het NETEX Milieucertificaat, een extra bekroning voor een textielreiniger die haar onderneming runt op een zeer professionele en duurzame manier.

 

ONAFHANKELIJKE KLACHTEN BEHANDELING
Heb je een geschil met een stomerij en kom je er samen niet uit? Indien de stomerij is aangesloten bij de NETEX, kun je een beroep doen op het OKB (Onafhankelijke Klachten Behandeling) van NetexCare.


MEER NETEX
Wil je meer weten over NETEX, kijk dan op:
www.netex.nl
 

Wil je meer weten over Topcleaning?

Dan horen we graag van je! Stuur ons gerust je vraag of verzoek, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Neem direct contact op
De specialist in reinigen
  • landelijke dekking
  • persoonlijke identificatiecode
  • zorgvuldige behandeling
  • snelle service
Bedrijfsfilm
283